♦♦♦ МИСЛИЛАЦ ЏОЗЕФ НАЈ У БЕОГРАДУ ♦♦♦ У СРЕДУ 122, 80 ДИНАРА ЗА ЕВРО ♦♦♦ НОВИНЕ ЗА ПРАЗНИК У ДВОБРОЈУ ♦♦♦ КУРДИ ОДБИЛИ ЗАХТВЕВЕ, ТУРСКА ПРЕКИД ВАТРЕ ♦♦♦ ЕЛ ЏУБЕИР: СИЛОМ ПРОТИВ АСАДА ♦♦♦ РОДИТЕЉИ УЗ БОЛЕНУ ДЕЦУ СА ПУНОМ ПЛАТОМ ♦♦♦ ВУЧИЋ: ЗАХВАЛАН САМ ПЕНЗИОНЕРИМА ♦♦♦ КАСТРО ОДЛИКОВАО ПАТРИЈАРХА КИРИЛА ♦♦♦ ОБЕЛЕЖАВА СЕ СВЕТИ ТРИФУН ♦♦♦ ШПАНИЈА ПРВАК ЕВРОПЕ У ФУТСАЛУ
Почетна страна arrow У првих пет РБ2
14.02.2016
РАДИО БЕОГРАД
Почетна страна
91. рођендан РБ
Управа
Вести
Контакт
Маркетинг РБ
Фреквенције
Издавачка делатност
Индок билтен
РТС на сателиту
Документација РБ
Библиотека РБ
Линкови
Мапа сајта
Претрага
met2015.jpg
Зелени, Црни лист 2015
Зелени радио 2015 
Да Вас подсетимо
44.jpg
BeoTelNet
Сателитски Програм
Сателитски програм
ПРОГРАМИ
Радио Београд 1
Радио Београд 2
Радио Београд 3
Београд 202
Драмски програм
ЕМИСИЈЕ
Седмица РБ1
У првих пет РБ2
Индекс 202
Таласање РБ1
Гозба РБ2
Спортски споменар РБ1
Град РБ2
Музичка плетеница РБ1
Деца XX века 202
Спорови у култури РБ2
Време музике РБ2
У средишту пажње РБ1
Хит Недеље 202
Како слушати музику РБ2
Српски на српском РБ1
Окрени нулу РБ2
Код два бела голуба РБ1
Клуб 2 РБ2
Пут свиле РБ2
Отисак душе 202
Изворишта РБ1
Говори да бих те... РБ2
Вечерас заједно РБ1
Дигиталне иконе РБ2
Сусретања РБ1
Ризница РБ2
Ноћни програм РБ1
Степеник РБ2
Невидљиви људи РБ2
Етника РБ1
Игла на винилу РБ2
Соларис РБ2
Поп карусел РБ1
Антикотека РБ2
Чекајући ветар РБ2
Од злата јабука РБ2
Храм РБ2
Речено и прећутано РБ2
Џез сцена РБ2
Неонска дуга РБ2
Музичка продукција
РЕКЛИ СУ
Милош Земан
Сергеј Лавров
Новак Ђоковић
Томислав Николић
Александар Вучић
Вук Јеремић
Мајкл Кирби
Владимир Путин
Ивица Дачић
У првих пет (РБ2) Штампа
08.04.2008 11:32

 


 

 sanjamilic2015.jpg

 

 

  У ПРВИХ ПЕТ – КУЛТУРНИ ДОГАЂАЈ НЕДЕЉЕ

Новинари и критичари Радио Београда 2 издвајају најбоље, најважније културне догађаје у свим уметностима у протеклих седам дана и коментаришу свој избор. Гост емисије је уметник, теоретичар или уметнички критичар, који говори о сопственом раду, о уметности којом се бави али и о томе како су уметност и култура представљени у нашим медијима и како треба осмислити културну стратегију и културну политику Србије. Емисија иде уживо, сваке недеље од 11 до 12 часова и 55 минута.

Уредник и водитељ је Сања Милић.

Слушаоци своје сугестије могу да шаљу на адресу Ова адреса је заштићена од робота. Потребна вам је Јава-скрипта да би сте је видели.    

 

 

   
   

 

ИЗБОР ИЗ ЕМИСИЈА:

milin.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 14.02.2016. године биће Бошко Милин, професор Факултета драмских уметности у Београду и позоришни критичар. Разговараћемо о статусу драмског текста у нашим позориштима. 

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо концерт камерне музике виолинисте Хагаја Шахама и гудачког ансамбла Београдске филхармоније на ком ће бити изведена Бахова, Вивалдијева и Моцартова дела; премијеру представе "Говорна мана" Горана Марковића у Звездара театру и изложбу графика Марка Крсмановића "Радост стварања у процесу који траје" у Графичком колективу. Препоручићемо књигу прича Велимира Ћургуса Казимира "Музеј меланхолије" и изложбу фтографија Маје Медић и Милене Јокановић "Слике којима (се) памтимо" у Културном центру Београда. 

Уредница и водитељка је Сања Милић. 

kolundzija.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 07.02.2016. године биће Зоран Колунџија, главни уредник новосадског "Прометеја", издавачке куће која више од четврт века негује специфичну врсту издаваштва посвећену трајним вредностима – лексикографији, историографији, важним уметничким монографијама и лепој књижевности. 
Разговараћемо о другом колу едиције "Србија 1914–1918" објављеном у саиздаваштву са нашом кућом, о новим књигама у библиотеци "Популарна лингвистика" и о фототипском издању књиге "Тајна веза", Душка Трифуновића, објављеном о десетогодишњици песникове смрти.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо Оперски гала концерт одржан поводом Дана Велике дворане Коларчеве задужбине, отварање нове годишње поставке Музеја савремене уметности "Инспирација Олгом" у Галерији Петра Добровића, премијеру драме савременог руског писца Ивана Вирипајева "Пијани", у режији Бориса Лијешевића, у Атељеу 212, документарну изложбу "Ко је соко – тај је Југословен" у Музеју историје Југославије.

Уредница и водитељка је Сања Милић.

bojovic.jpg

Гост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 31.01.2016. године биће Игор Бојовић, драмски писац, управник Позоришта лутака "Пинокио". 
Разговараћемо о статусу драмске књижевности за децу код нас и о раду позоришта која су намењена најмлађима. 
Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо концерт пијанисте Николаја Демиденка са оркестром Београдске филхармоније и премијеру представе "Казанова против Дон Жуана", коју је по тексту Миодрага Илића режирао Предраг Ејдус у Мадленијануму. 
Препоручићемо књигу Александре Манчић "Ђордано Бруно и комуникација", коју је жири Радио Београда 2 оценио као најбољу у области теорије књижевности и уметности, естетике и филозофије у 2015-ој и доделио јој награду "Никола Милошевић" и роман руског писца Димитрија Орехова "Острво". 
Издвојићемо и најважније ликовне изложбе у београдским галеријама.

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 


upp 2401.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 24.01.2016. године, je писац Мухарем Баздуљ. Разговараћемо о новом издању његовог раног романа "Ђаур и Зулејха" и о књижевним преводима на којима сада ради.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо девети  Међународни филмски и музички фестивал "Кустендорф", гостовање  италијанског писца Клаудија Магриса у Београду и концерт Симфонијског  оркестра РТС-а посвећен делу Астора Пјацоле у Коларчевој задужбини са  гостима из Италије – диригентом Ђан Марком Монкалиеријем и виолинистом  Пјеркалом Саком. 
Прокоментарисаћемо Дане новог британског филма у  Београду, изложбу Владимира Перића и Милице Стојанов "Музеј детињства  и Мики Маус" у ГалеријиРемонт и изложбу фотографија часописа Grein  у Галерији Барселона.

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 

 

mihajlo_pantic.jpgГост емисије У првих пет, Радио Београда 2, у недељу 17.01.2016. године је  Михајло Пантић, писац, професор Филолошког факултета у Београду. Повод за разговор је награда "Кочићево перо", која је Пантићу уручена крајем прошле године. С обзиром на то да је Михајло Пантић члан Ниновог жирија, разговараћемо и о томе који су романи обележили 2015. у нашој књижевности. 

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо концерт Студија за рану музику у холу Коларчеве задужбине на ком су изведене кантате и концерти Баха и Хендла, традиционалну изложбу "Критичари су изабрали" у Ликовној галерији Културног центра Београда – радове двадесеторо ликовних уметника одабрала је Ирина Суботић и изложбу најбољих фотографија са конкурса часописа Ре Фото у Галерији Артгет о теми "Покрет". Препоручићемо и књигу прича ирачког писца Хасана Бласима "Лудак са Трга слободе". 

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.


upp 1001 pancic_teofil.jpgЕмисија У првих пет Радио Београда 2, у недељу 10.01.2016. године, биће посвећена вредновању културних догађаја из протекле године.

Гост критичар биће Теофил Панчић, новинар недељника "Време".

Листе најбољих, најважнијих књига, представа, филмова, концерата и изложби, образложиће коментатори Радио Београда 2 – Тамара Крстић, Драгана Ковачевић, Весна Перић, Радош Митровић, Снежана Ристић и Радоња Лепосавић.

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

      (У првих пет 10.01.2016/мп3  )   

 


velickovic.jpgГост 700. издања емисије У првих пет, Радио Београда 2, у недељу 03.01.2016. године биће сликар Владимир Величковић, уметник чија се дела чувају у седамдесет музеја у свету. Величковић је члан Српске академије наука и уметности и члан Француске академије уметности. 

За Радио Београд 2 Величковић говори о мотивима за оснивање награде младим уметницима за цртеж, о значају цртежа за његов лични опус и за ликовне уметности уопште. Теме разговора су и уметникова потреба да, иако готово пола века живи у Француској, редовно излаже у Србији, утицај глобализације на савремену уметност, слобода у тумачењу уметничког дела, повезаност између различитих видова уметности...

Уредница и водитељка је Сања Милић.

 (У првих пет 03.01.2016/мп3  )   

 upp 2712 il.jpgГост емисије У првих пет, Радио Београда 2, у недељу 27.12.2015. године је Иван Лалић, драмски писац, директор Миксер хауса.

Разговараћемо о уметничким програмима који ће следеће године бити организовани у овом малом културном центру.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо новогодишњи концерт Београдске филхармоније – "Филхармонијски циркус", изложбу "Руска авангарда у Београду" у Музеју историје Југославије, изложбу Душана Оташевића у Галерији САНУ – "Илија Димић – слике и конструкције", премијеру "Клаустрофобичне комедије" Душана Ковачевића, у режији Дарка Бајића, у Звездара театру.
Препоручићемо роман француског писца Марка Дигена "Официрска соба" и изложбу "Југотон – Источно од раја (1947–1991)" у Музеју науке и технике.

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 

 


sijan.jpg

Гост емисије У првих пет, Радио Београда 2, у недељу 20.12.2015. године  биће редитељ и сликар Слободан Шијан. 
Разговараћемо о књизи разнородних текстова и колажа "Филмус – приче о филму", у којој Шијан пише о томе како је нашу кинематографију задужио Чича Илија Станојевић, зашто цени редитеље "Црног таласа", како су повезане ликовне уметности и филм... "Филмус" је награђен признањем "Богдан Кршић" за Најлепшу књигу овогодишњег Сајма књига у Београду. 

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо премијеру три оперске једночинке – "Телефон" Ђан Карла Менотија, "Партија бриџа" Самјуела Барбера и "Тамо и натраг" Паула Хиндемита – у Српском народном позоришту у Новом Саду, представљање сто седмог Плавог кола Српске књижевне задруге на Коларцу и годишњу изложбу графика малог формата поводом награде "Мали печат" у Графичком колективу.
Препоручићемо књигу "Галицијске приче" савременог пољског писца Анџеја Стасјука и изложбу фотографија Бојана Бема "Годишња доба" у Културном центру Београда. 

Емисију уређује и води Сања Милић.

 (У првих пет 20.12.2015/мп3  )   

 

ljubica arsic.jpgГошћа емисије У првих пет, Радио Београда 2, у недељу 13.12.2015. године биће књижевница Љубица Арсић. Повод за разговор је њен нови роман "Рајска врата". 

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо научни скуп "О поезији и о поетици Борислава Радовића" који су организовали Институт за књижевност и уметност и Библиотека града Београда, гостовање норвешких писаца Јуџина Шуљгина, Кирсти Блом и Лаша Свенсена у Србији и концерт британског виолончелисте Стивена Исерлиса са Београдском филхармонијом. 
Препоручићемо Зборник радова са Скупа о делу Љубице Цуце Сокић одржаног у Српској академији наука и уметности поводом стогодишњице сликаркиног рођења и књигу "Сан о граду – Међународни конкурс за урбанистичко уређење Београда 1921–1922" др Злате Вуксановић-Мацура, представљен у Културном центру Београда. 

Емисију уређује и води Сања Милић.  


1084283_momcilovic_miroslav_01.jpg

Гост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 06.12.2015. године  биће сценариста и редитељ Мирослав Момчиловић. Разговараћемо о његовом новом филму "Смрдљива бајка".

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо двадесет и први Фестивал ауторског филма, премијеру Шилерове драме "Марија Стјуарт", у режији Милоша Лолића, у Народном позоришту и концерт пијанисте Дејана Синадиновића у Коларчевој задужбини. Прокоментарисаћемо актуелне изложбе у београдским галеријама и препоручити две књиге - студију архитекте Љиљане Благојевић "Итинерери: Модерна и Медитеран" и новелу Симон де Бовоар "Неспоразум у Москви" која је први пут преведена на српски.

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

  (У првих пет 06.12.2015/мп3  )  


 

gocic.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 29.11.2015. године биће Горан Гоцић, писац. 
Разговараћемо о његовој студији "Како убити Бетовена: Болест као стил и стратегија у култури", која до краја године излази из штампе. 
Тема ће бити и несвакидашња премијера документарног филма "Полка" у Паризу, аутори су Гоцић и Стефана Савић, а филм је приказан непосредно по увођењу ванредног стања у овом граду.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо два концерта у Коларчевој задужбини -гостовање Војвођанског симфонијског оркестра и заједнички наступ виолинисте Богдана Божовића, виолончелисткиње Ксеније Јанковић и пијанисте Александра Маџара; прокоментарисаћемо ретроспективну изложбу скулптура Ђорђија Црнчевића "Токови уметничког надахнућа" у Кући легата и изложбу фотографија "Прес фото Србија" у Дому омладине; препоручујемо и књигу "Музеј времена" израелског песника Амира Ора, који ових дана борави у Србији.

Уредница и водитељка је Сања Милић 

Фото: Стефана Савић 

  (У првих пет 29.11.2015/мп3  ) 

 

 

roganovic.jpgГошћа емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 22.11.2015. године биће Весна Рогановић, новинарка и преводитељка. Повод за разговор је књига њених интервјуа са светским писцима "Сфинга пред вратима". 

Од културних догађаја из протекле недеље издвојићемо изложбу посвећену делу једног од најважнијих светских архитеката Ле Корбизијеа у Музеју примењене уметности и концерт џез контрабасисте, Американца Виљема Паркера у Рексу. Препоручићемо роман француског писца Соржа Шаландона "Четврти зид" и актуелне изложбе у београдским галеријама.

Уредница и водитељка је Сања Милић.  

 

 


pavkovic.jpg

Гост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 15.11.2015. године биће Васа Павковић, писац и књижевни критичар.
Разговараћемо о две његове нове књиге посвећене тумачењу савремене поезије. У монографији "Неочекивани песници" Павковић пише о делу Јудите Шалго, Војислава Деспотова, Петру Крдуа и Вујице Решин Туцића, а у књизи "Пустоловине с поезијом" сабрани су његови критичарски текстови настајали у протеклих двадесет пет година.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо изложбу "Београдски атлас Јована Цвијића" у Галерији САНУ, приређену поводом 150-годишњице Цвијићевог рођења, концерт пијанисте Николаја Демиденка у Коларчевој задужбини и премијеру драме Тенесија Вилијамса "Трамвај звани жеља" у Звездара театру.
За читање ћемо препоручити роман финског писца Арта Пасилине "Година зеца" и песничку књигу Звонка Карановића "Златно доба".

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 

 


u prvih pet 0811 bajac.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 08.11.2015. године, је Владислав Бајац, писац и издавач. Повод причи су књижевна путовања – кроз преводе његове прозе и у сусретима са делима писаца из других култура.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвајамо гостовање четири позоришта из Санкт Петербурга у Југословенском драмском позоришту у Београду, концерт пијанистичког дуа Пјера Лорана Емара и Тамаре Стефановић на БУНТ фестивалу, изложбу "Мапирање идентитета, архитектура Београда 1919–2015" у Музеју примењене уметности, филмски фестивал "Слободна зона" и изложбу аустријског уметника Готфрида Хелнвајна "Између невиности и зла" у Легату Чолаковић и у Салону Музеја савремене уметности. 

Емисију уређује и води Сања Милић.

   (У првих пет 08.11.2015/мп3  )   

 


matijevic.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2 у недељу 01.11.2015. године  биће Владан Матијевић, писац. Разговараћемо о новим издањима његових приповедачких књига код нас и у иностранству. 

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо шездесети Међународни београдски сајам књига, Београдски џез фестивал, премијеру Хендлове опере "Орландо" у Мадленијануму, изложбу слика Николе Савића у Кући легата и изложбу фотографија Марка Рибуа у Француском институту.

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 (У првих пет 01.11.2015/мп3 )

 

 miodrag_sibinovic.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2 у недељу 25.10.2015. године биће професор Миодраг Сибиновић. Повод за разговор је његова нова књига "Множење светова. Руски писци у српској књижевности".

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо десети међународни научни скуп "Језик, књижевност, уметност" одржан на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, концерт пијанисте Николаја Луганског на Бемусу, актуелне позоришне премијере.
Препоручићемо филм Павла Вучковића "Панама" и књигу Пети Смит "Сакупљање вуне".

Уредница и водитељка је Сања Милић.

 

bojan_jovic.jpgГост емисије У првих пет Радио Београда 2 у недељу 18.10.2015. године  биће др Бојан Јовић, директор Института за књижевност и уметност у Београду. Повод за разговор је представљање нових издања ове научне установе на предстојећем Сајму књига. Разговараћемо и о научним скуповима који ће бити одржани у Институту у наредном периоду.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо изложбу слика Љубе Поповића којом се обележава десет година рада Галерије РТС-а, изложбу фотографија "Огледало историје – снимци београдских фоторепортера 1930–1941" отворену поводом Дана Музеја града Београда, предавање о делу архитекте проф. Бранислава Митровића у оквиру циклуса "Архитектура у контексту" у Културном центру Београда. Препоручићемо нову песничку књигу Томислава Маринковића "Невидљива места" и прокоментарисати актуелне премијере у нашим позориштима.

 Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 


vanja.jpgГошћа емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 11.10.2015. године, биће Вања Ејдус, глумица. Повод причи је њена улога Настје у новој представи Народног позоришта, "На дну", а разлога за разговор са овом необичном глумицом је увек довољно.

Од културних догађаја из протекле недеље издвојићемо коцерт Београдске филхармоније са солисткињом на труби, Норвежанком Тине Тинг Хелсет; нову представу Београдског драмског позоришта "Позив на погубљење", текст Александра Червинског који је режирао Слободан Скерлић; изложбу чилеанског архитекте Матијаса Клоца у галерији "Колектив".
Препоручићемо роман "Доли сити" израелске књижевнице Орли Кастел-Блум која ових дана борави у Србији" и изложбу уметничких објеката Биљане Ђурђевић "Кабинет чуда" у крагујевачкој галерији "Рима".

Уредница и водитељка је Сања Милић.

  (У првих пет 11.10.2015/мп3 )

 ivana-stefanovic.jpgГошћа емисије У првих пет Радио Београда 2, у недељу 04.10.2015. године, је Ивана Стефановић, композиторка.

Разговараћемо о новим извођењима њених композиција у земљи и у иностранству, о управо завршеној Међународној трибини композитора у Београду, о статусу савремене уметничке музике код нас.

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо ретроспективну изложбу слика Ђорђа Ивачковића у Галерији САНУ, представљање компакт-диска на ком је "Охридска легенда" Стевана Христића у извођењу Симфонијског оркестра и Хора РТС-а на Коларцу, премијеру драме Максима Горког "На дну" у Народном позоришту у режији Ане Ђорђевић, књигу и изложбу Сандре Праун и Александре Стратимировић "Ти кажеш светло, ја мислим сенка" представљене у Културном центру Град...

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

   (У првих пет 04.10.2015/мп3 )   

 


vladimir-kecmanovic.jpgГост емисије Радио Београда 2, У првих пет - културни догађај недеље, у недељу 27.09.2015. године, биће Владимир Кецмановић, писац. Тема разговора са најпровокативнијим аутором своје књижевне генерације биће његов нови, антиратни роман "Осама" – писан живим, босанским дијалектом. 
Новинари и критичари Радио Београда 2 ће од културних догађаја за ову емисију издвојити најбоље представе 49. Битефа, концерт Зубина Мехте са Београдском филхармонијом, изложбу и монографију о двадесетогодишњици рада галерије "Хаос". 
Прокоментарисаће и Међународну трибину композитора и препоручити филм Стевана Филиповића "Поред мене".

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 

 

petar-pjanovic.jpg Гост емисије Радио Београда 2, У првих пет - културни догађај недеље, у недељу 20.09.2015. године, биће Петар Пијановић, професор Учитељског факултета у Београду. Разговараћемо о "Лексикону образовних термина", који је професор Пијановић уредио, о његовој књизи "Српска култура: 1900-1950" и о округлом столу "Српска проза данас" који је одржан у Огранку САНУ у Новом Саду. 

Од културних догађаја из протеклих седам дана издвојићемо Битеф, Дане швајцарске музике у Београду, изложбу плаката о пољском покрету "Солидарност" у Кући краља Петра. 

Препоручићемо и књиге прича Татјане Толстој "Лаки светови" и Горана Марковића "Три приче о самоубицама". 

Аутор и уредник емисије је Сања Милић.

 

 


 

 
УЖИВО
Радио 1 уживо/MP3
Радио 2/3 уживо/MP3
Београд 202 уживо/MP3
Инт. позивница /MP3.
ИНФО/МП3
Новости дана РБ1
Вести РБ1
Дневник 202
velikirat.jpg
Неда Деполо
ИНТЕРВЈУ
Ала Татаренко РБ2
Миро Ковач РБ1
Ивана Лукић РБ2
Мајк Мекги РБ2
Владимир Кецмановић
Драган Великић РБ2
Аја Јунг РБ2
Теофил Панчић РБ2
Владимир Величковић

ИЗДВАЈАМО
Књига године РБ2
Метрополитен опера
Теме Трећег програма
Циклуси Tрећег програма
Репертоар-Драмски п.
Музички догађаји
Спортски преноси
Конкурс - драмска дела
Рођендан уметности
Дани радионице звука
Златни микрофон РБ
РБ на сајму књига
91. рођендан РБ
Награда Неда Деполо
Мокрањчеви дани
Дан сећања РБ1
РБ - уживо из Књажевца
„Тимочка лира “ 2015.
Exit на 202
Добро јутро децо РБ1
РБ уживо из Врања
РБ - уживо из Суботице
Свечана академија РБ
РБ - уживо из Неготина
РБ - уживо из Зајечара
РБ - уживо из Косјерића
РБ2 - уживо из Крагујевца
46 година Београда 202
Загађивач године
Награда Радмила Видак
Маслинова грана РБ2
Награђени новинари
АКЦИЈЕ
202 на Кустендорфу
Концерт године – 202
Битеф - 202
Зајечарскa гитаријадa
Зелени радио РБ2
Музички маратон 202
Црни и Зелени лист РБ2
Љубав у твом срцу РБ
Пружена рука - 202
kontakt: webmaster