♦♦♦ ЈАНКОВИЋ : СТАРОСНУ ДИСКРИМИНАЦИЈУ СВИ ВИДЕ ♦♦♦ ТРОИЦКИ У ПОЛУФИНАЛУ У ЧЕНГДУУ ♦♦♦ ДОДИК ТРАЖИО ОДЛАГАЊЕ САСЛУШАЊА ♦♦♦ ОТПУШТАЊЕ ЗАТВОРСКИХ ЧУВАРА У ТУРСКОЈ ♦♦♦ ЕВРОПСКА СВЕМИРСКА РАКЕТА ЗАВРШИЛА ЗАДАТАК ♦♦♦ ГОДИШЊИЦА РУСКЕ ВОЈНЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СИРИЈИ ♦♦♦ НИКОЛИЋ : ПЕРЕС - ЈЕДАН ОД ПОСЛЕДЊИХ ВЕЛИКАНА ♦♦♦ САХРАЊЕН ПОЛИТИЧАР И НОБЕЛОВАЦ ШИМОН ПЕРЕС ♦♦♦ ЕУ : СРБИЈИ ДАТО 40 МИЛИОНА ЕВРА ЗА МИГРАНТЕ ♦♦♦ ВУЛИН : СРБИЈИ ПОТРЕБНА БУЏЕТСКА ПОМОЋ ЗА МИГРАНТЕ
Почетна страна arrow Радио Београд 1
01.10.2016
РАДИО БЕОГРАД
Почетна страна
92. рођендан РБ
Управа
Вести
Контакт
Маркетинг РБ
Фреквенције
Издавачка делатност
Индок билтен
РТС на сателиту
Документација РБ
Библиотека РБ
Линкови
Мапа сајта
Претрага
Студио 6 

Миленино коло

Зелени, Црни лист
Да Вас подсетимо
6.jpg
BeoTelNet
Сателитски Програм
Сателитски програм
ПРОГРАМИ
Радио Београд 1
Радио Београд 2
Радио Београд 3
Београд 202
Драмски програм
ЕМИСИЈЕ
Седмица РБ1
У првих пет РБ2
На три воде РБ2
Сваштара 202
Таласање РБ1
Гозба РБ2
Визија 202
Миленино коло РБ1
Спортски споменар РБ1
Град РБ2
Музичка плетеница РБ1
Спорови у култури РБ2
У средишту пажње РБ1
Време музике РБ2
Хит Недеље 202
Како слушати музику РБ2
Индекс 202
Српски на српском РБ1
Светска сцена РБ2
Код два бела голуба РБ1
Клуб 2 РБ2
Пут свиле РБ2
Изворишта РБ1
Говори да бих те... РБ2
Вечерас заједно РБ1
Дигиталне иконе РБ2
Сусретања РБ1
Ризница РБ2
Ноћни програм РБ1
Степеник РБ2
Невидљиви људи РБ2
Етника РБ1
Игла на винилу РБ2
Соларис РБ2
Поп карусел РБ1
Антикотека РБ2
Чекајући ветар РБ2
Од злата јабука РБ2
Храм РБ2
Речено и прећутано РБ2
Џез сцена РБ2
Неонска дуга РБ2
Бескрајни плави круг РБ2
Музичка продукција
РЕКЛИ СУ
Александар Вучић
Роберт К. Млађи
Милош Земан
Сергеј Лавров
Новак Ђоковић
Томислав Николић
Владимир Путин
Ивица Дачић
О нама - контакт
Фреквенције
Маркетинг
Данас на програму
Најава програма
на програму:
10:05 • МОЗАИК ВРЕМЕНА
У "Мозаику времена" - време тече уназад. Taко вас подсећамо на догађаје из ближе и даље прошлости, који су се, временски одиграли у недељи која следи...

Савет безбедности УН је 1. октобра 1996. године укинуо економске санкције Савезној Републици Југославији. Тим поводом грађанима се обратио Слободан Милошевић.

На стадиону Ташмајдан у Београду 2. октобра 1971. године први пут је одржана борба са биковима. Наступио је један од највећих тореадора 20. века Луис Мигел Домингин.

Почетком јесени 1991. године Александар Карађорђевић је стигао са породицом у Србију. Престолонаследник Александар и син Петар говорили су пред окупљеним народом, а народ је скандирао, аплаудирао...

Једна од коцкица овонедељног издања Мозаика времена уводи вас у збивања 5. октобра 2000. Чућете народ, Војислава Коштуницу, Зорана Ђинђића, Драгољуба Мићуновића и Мирољуба Лабуса.


11:00 ВEСТИ
следи:
11:05 • ИЗВОРИШТА
(Mini-MP3-Player v2.2 (c) Ute Jacobi - unregistered version - Only Free for NonCommercial Website)

 

  

Радио Београд уживо из ВрбасаПрви Програм Радио Београда у среду 21.09.2016. године, емисију Караван од 14.05 емитује из Врбаса, града који се налази у геометријском средишту Бачке. То значи да је наш долазак овде пун погодак! Дакле, право у центар!

vrbas.jpg 

Први помен у писаним изворима о Врбасу датира из 1387. године, међутим, историја Врбаса сеже много дубље у прошлост, јер су на обалама Црне баре констатована неолитска насеља. Зато би се пре могло рећи да Фред Кременко потиче из Врбаса, него из Холивуда.

Врбас је смештен на раскрсници главних путева различитог саобраћаја који пролазе територијом његове општине, везујући га тако са осталим деловима Војводине, као и са другим крајевима државе. У граду се укрштају жељезничке пруге: Суботица-Врбас-Београд и Сомбор -Врбас, а у ретким приликама туда прође и понеки воз. Без возног реда...

Врбас је добио име по великом броју врба које се налазе у околини, а калемљењем Јосипа Броза на ово лековито дрво, град је једно време носио и име Титов Врбас!(Караван 21.09.2016/мп3 )

 


 

Добитник награде "Мирослав Дерета" Бранка Селаковић


bselakovic.jpg

Награда „Мирослав Дерета” за 2016. годину припала је Бранки Селаковић, новинарки Првог програма Радио Београда, за роман "Глинени краљ", једногласно је одлучио жири у саставу Зоран Богнар, Јасмина Ахметагић и Петар В. Арбутина.


На XI Деретин конкурс за необјављени роман за награду „Мирослав Дерета", у периоду од 1. марта до 1. јула 2016. године, стигла су 132 рукописа. У образложењу награде стоји:

"Хронолошко казивање властите животне приче, са одређене временске дистанце, али са непроменљиво закржљалим етичким чулом, приповедна је позиција која је одредила суштинска својства овог роман. Лишен потребе за самооправдањима и психолошким исповедним компензацијама, јунак Глиненог краља се у целини открива у фабули, кроз догађаје, акције и мотивације. Тематизовањем проблема идентитета, његовог грађења и разграђивања, ауторка преиспитује саму категорију успеха, показујући да радикални опортунизам, праћен избегавањем личне одговорности, неизбежно води неостварености која свој исход налази у злочину. Од прве странице, која дискретно, али упечатљиво уводи мотивацију приповедачеве исповести, преко мотива демонског двојника којим јунак испољава властито зло, те веристичког описа злочина, у овом роману једноставног сижејног склопа и занимљиве, повремено аутоироничне нарације, Бранка Селаковић потврђује своје умеће приповедања. Суноврат вредности и промену друштвене парадигм, коју покушава да надиђе у игри идентитета, у измештању из себе у измаштано име и живот, у песника који својим песмама исписује своју судбину и интензивира њену трагику у послу уходе, таблоидног новинара и бонвивана ниског морала, додатно усложњава његово психички стање и сумњу у прави идентитет. Искупљење у привиду живота у друштвеном стереотипу "срећне породице" није могуће, као што није могуће искупљење у савршеном злочину, којим жели да из свог живота истисне све трагове двојника и бившег живота огрезлог у лажима. Непосредан и духовит, препознатљив у каратеристичним симболима друштвене среће и паланачког живота и процесима друштвене и политичке трауме и драме човека постављеног пред сурове изборе, Глинени краљ је истински билдунгсроман о одрастању у прећутаним истинама и пристајањима на аморалне изборе. Једина катарза је у сусрету са истином болести јер само се на крају живот најбоље сагледава у свим противуречностима и значењима. Стилски компактан, са веома високом и изграђеним наративом и стилом модерне фактуре овај роман свакако спада у сам врх овдашње књижевне продукције".

 


 

СУСРЕТАЊА УЖИВО ИЗ НЕГОТИНА СА 51. МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА

 

mokranjac51.jpg

 

У петак 09.09.2016. године у Неготину почињу 51. "Мокрањчеви дани". Тим поводом, истог дана гошћа емисије Сусретања Првог програма Радио Београда од 16.00 часова биће Рената Ђурђевић Станковић, в.д. директора Дома културе "Стеван Мокрањац" са којом говоримо о програму и значају овог фестивала. Емисија се емитује уживо из студија у Неготину.

Аутор и водитељ је Теа Димитријевић.

     (Сусретања 09.09.2016.мп3 

 

Директан радијски пренос церемоније свечаног отварања 51. фестивала "Мокрањчеви дани" из Неготина почиње у 17.05 на Првом програму Радио Београда. После полагања цвећа на споменик Стевана Мокрањца, поздравну реч упутиће председник општине Неготин Јован Миловановић. Ове године, беседу ће, у име његове светости, патријарха српског господина Иринеја, говорити његово преосвештенство, епископ топлички господин Арсеније, а фестивал ће отворити музиколог Бранка Радовић. Церемонија ће бити заокружена заједничким наступом учесника Натпевавања и хорова из Неготина, под управом Светлане Кравченко.


Уредница преноса: Александра Паладин.

Водитељка преноса: Ана Ћирица.

(Свечано отварање.мп3 )

 

Последњег дана овогодишње манифестације у Неготину, у дворани Дома културе „СТеван Мокрањац“ наступиће Хор и СО РТС под уметничким вођством Бојана Суђића, као и сопран Евгенија Јеремић. Ови уметнци ће вечерас од 20 часова извести остварење XXII (Неотпевана песма) Александре Вребалов , Магнификат Џона Ратера (John Rutter), као и музика из филмова Господар прстенова Хауарда Шора и Пирати са Кариба Клауса Баделта (Klaus Badelt). Концерт можете да пратите у директном радијском преносу од 20 часова. Након концерта уследиће додела признања i завршна реч селекторке Соње Маринковић, a Фестивал ће затворити Јован Миловановић, председник општине Неготин.  

Уредница и водитељка преноса: Ана Ћирица

 

(Свечано затварање.мп3 )  

 


 

 

Радио Београд 1 у Врњачкој Бањи,

на фестивалу љубави - Love fest.

lovefest2016.jpg

Емисија Поп карусел Радио Београда 1, у четвртак и петак 04/05.08.2016. године од 17.05, реализује се из Врњачке Бање, са јубиларног 10. Ловефеста.

Уредник и водитељ је Катарина Епштајн.

 

(Поп карусел - уживо са Ловефеста 04.08.2016/мп3     

 РАДИО БЕОГРАД - 1 ПОП КАРУСЕЛ - УЖИВО СА ЕГЗИТ ФЕСТИВАЛА 2016. 

 

Емисија Поп карусел Радио Београда 1, 06.07. и 08. јула 2016. године:

pop k 0607.jpg

Емисија се реализује са Егзит фестивала.

 

Аутор: Катарина Епштајн  

 

 

 

 

(Поп карусел - уживо са Егзита 08.07.2016/мп3    

(Поп карусел - уживо са Егзита 07.07.2016/мп3   

(Поп карусел - уживо са Егзита 06.07.2016/мп3  

     


      

  

Резултати конкурса за најбољу кратку причу Добро јутро децо 2016.

 

 0106konkurs.jpg

 

На четрнаести конкурс за Најбољу кратку причу "Добро јутро децо" ове године стигло је 160 прича. Жири у саставу: професор доктор Добривоје Станојевић, председник жирија; Мелиха Правдић, уредник Радио Београда 2; Маја Ђурић, уредник у редакцији, одлучили су да Награду за причу "Мансарда маестра мандолине" добије аутор Раде Кричак, под шифром "Миш", из Београда. Њему припада награда у вредности од 500 евра и графика академског графичара Будимира Димитријевића.

У најужи избор ушле су приче:

1. РИБАКСУЗИ, под шифром "Бистро", аутор Милан Мрдаљ из Црвенке

2. БАДРИКА, под шифром "Вилински знак", аутор Дејан Ђорђевић из Смедерева

3. ДАН У КОМЕ ЈЕ ЂОЛЕ ИЗГУБИО ЂУЛЕ, под шифром "Ђуле", аутор Рајко Лукач из Београда

4. ЧУДЕСНО ОТКРИЋЕ, под шифром "Алзаси", аутор Александра Ђорђевић из Ваљева


   zgrada rb.jpg

Додела награда је у петак 10. јуна 2016. у 18.00 часова у Каменој сали Радио Београда.

 

 

 

 

 

РАДИО БЕОГРАД 1 – ВЕЧЕРАС ЗАЈЕДНО – УЖИВО ИЗ СТУДИЈА 6

 

 

Емисија Вечерас заједно Првог програма Радио Београда у четвртак 26.05.2016. године од 21.00биће емитована уживо из Студија 6 Радио Београда. На молбу наших људи који живе и раде ван наше земље, љубитеља добре народне музике, организовали смо нешто потпуно другачије.

narodniorkestar.jpg

Уживо ће наступити Мерима ЊегомирНедељко Билкић и Снежана Ђуришић а свираће Народни Ооркестар Радио Телевизије Србије под управом Владе Пановића.

 

Са њима ће разговарати уредник редакције народне музике и аутор емисије "Етника" Снежана Станојевић.

 

У току програма укључиће се наши земљаци из Торонта, Париза и Марибора.

 

Уредник и водитељ емисије је Драгана Живојновић. 

 (Вечерас заједно 26.05.2016/МП3 ) 

 


  

  

Радио Београд 1 - Миленино колоНова емисија забавног карактера, везана за народну музику на таласима Првог програма Радио Београда!

mileninokolo.jpg

 

Аутор и водитељ је Милена Шишкин, музички уредници Илија Павловић и Ненад Димитријевић.

Миленино коло биће емитовано уживо сваке недеље од 11.05 до 12.00 часова. 

(Више детаља о емисији Миленино коло )

 

 


 


Радио Београд 1 - Поп карусел - уживо из Студија 6

 

Састав On Tour наступиће у четвртак 14.04.2016. године од 18.03 уживо из Студија 6 Радио Београда.

 

ontour.jpg

 

Аутор: Катарина Епштајн.

(Поп карусел - уживо Студио 6/мп3 

 


 


ИЗБОРИ 2016. - РАДИО БЕОГРАД 1 – СУЧЕЉАВАЊЕ СТАВОВА 

 

 

 

 

 


 Таласање, ПОНЕДЕЉАК, 18. АПР 2016,

 

birackispisakjbs.jpg

Атмосфера пред изборе 2016. За шта гласамо, шта очекујемо и коме верујемо. По чему ће грађани памтити ову кампању и да ли се она разликује од свих претходних? Како досадашње поруке бирачима оцењују посматрачи и аналитичари? За Таласање говоре: Зоран Стојиљковић - председник одбора Агенције за борбу против корупције и Бојан Клачар - извршни директор ЦЕСИД-а.

 

Ауторка: Дијана Иванов Кадић.

 

 

(Таласање 18. АПР 2016/mp3 )

ТаласањеЧЕТВРТАК, 14. АПР 2016,

Избори 2016. Сучељавање ставова и идеја. Тема: спољна политика:

tal pp 1304 izbori 2016.jpgПредизборно сучељавање ставова и идеја на тему - спољна политика Србије. Шта су приоритети? Мора ли једно или друго? Може ли и Европа и Русија? Треба ли нам НАТО? Каква је геополитичка улога Србије у Југоистошној Европи?

Учешће у сучељавању су потврдили:

Дијана Вукомановић - Листа Ивица Дачић- СПС-ЈС- Драган Марковић Палма 

Константин Самофалов - Савез за бољу Србију ЛДП, ЛСВ, СДС

Бошко Обрадовић - Двери ДСС

Гордана Чомић - За праведну Србију - Демократска странка (Нова, ДСХВ, ЗЗС) 

Позвани су и представници изборне листе: Александар Вучић - Србија побеђује. 

Емисију води Зорка Ђукановић.

 (Таласање - Пусти причу 14.04.2016/мп3)  

 

 

Таласање, ЧЕТВРТАК, 07. АПР 2016,

Избори 2016. Сучељавање ставова, идеја и обећања. Тема Војводина.

robnerezerve.jpg

Како обезбедити стабилно финансирање, привући инвестиције, смањити незапосленост, унапредити аграр..? Шта је за кога аутономија? Како ко види однос републичке и покрајинске власти, положај националних мањина..?

Позвани представници листа:

Александар Вучић - Србија побеђује

За Војводину рада и знања - Демократска странка, ДСХВ, Нова, ЗЕП-Зелени- др Бојан Пајтић

Ненад Чанак - Лига социјадемократа Војводине - Дигни главу!

Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István Савез Војвођанских Мађара- Иштван Пастор

Водитељ: Зорка Ђукановић.

(Таласање 07.04.2016/mp3 )

 

 

 

 

 

 

 

Таласање, СРЕДА, 13. АПР 2016,

Избори 2016. Сучељавање ставова и идеја. Тема: економијаbdprast.jpg

Какве су економске реформе спроводиле све досадашње владе Србије и које су резултате оствариле. Шта странке и коалиције на овим изборима обећавају и нуде грађанима.

У предизборном програму учествују:

Владимир Ђукановић ( Александар Вучић - Србија побеђује);

Зоран Живковић (За праведну Србију - Демократска странка (Нова, ДСХВ, ЗЗС));

Славица Ђукић Дејановић (Ивица Дачић - „Социјалистичка партија Србије (СПС) Јединствена Србија (ЈС) - Драган Марковић Палма")

и Александар Стевановић (Доста је било - Саша Радуловић)

Ауторка Дијана Иванов Кадић.

(Таласање 13.04.2016/mp3 )

 

 

  


 

 

 

ПОП КАРУСЕЛ - УЖИВО ИЗ СТУДИЈА 6ana-curcin.jpg

Први програм Радио Београда и емисија Поп карусел у среду 06. априла 2016. године од 18.03 емитујe se уживо из Студија 6 Радио Београда. Наступа Ана Чурчин. Представићемо њен нови албум 'Sketches of Belonging'.

 

Аутор емисије : Катарина Епштајн.

 

 

(Поп карусел - уживо Студио 6/мп3

 

 

 


 

 

 

Милорад Додик о пресуди Радовану Караџићу - Радио Београд 1
 
 
dodik.jpg
Пресуда Радовану Караџићу је неправда имајући у виду чињеницу да нико од оних који су учинили злочине није одговарао ни политички ни индивидуално за злочине над Србима. Та пресуда ће да доведе до нових подела у Босни и Херцеговини, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик за Први  програм Радио Београда у четвртак24.03.2016. године. Истакао је да Република Српска нема намеру да прихвати наметање било каквог става који би довео у питање Републику Српску или њену одговорност. "Сви они за које је евентуално утврђено да су криви - то је све у сфери индивидуалних одлука да би могло да буде реперкусија према самој Републици Српској", навео је Додик.

 


 

 

 СПЕЦИЈАЛНА ЕМИСИЈА РАДИО БЕОГРАДА 1

 

t 2203.jpgСпецијална емисија У средишту пажње посвећена терористичким нападима у Бриселу. 

У два бомбашка напада на бриселском аеродрому и једном на станици метроа погинуло најмање 28 лица, јављају белгијски медији. Страхује се да то није коначан број жртава. Белгијски тужилац саопштио да је један од напада извео бомбаш-самоубица. Проглашен највиши степен безбедности на територији целе Белгије. Свет у шоку због новог терористичког напада. 

Уредник и водитељ емисије 22.03.2016. године је Ивана Прибићевић

( У средишту пажње 22.03.2016/мп3 )

 

 


 

 

 

РАДИО БЕОГРАД 1 - ФИЛМ - СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАЊЕ


СЕЋАЊЕ НА ДРАГАНА НИКОЛИЋА


dragannikolic.jpg

Субота 12.03.2016. - 22.20

Понедељак 14.03.2016. - 19.20


Гости: Здравко Шотра, Тања Бошковић, Тихомир Станић, Мића Милованов, Ненад Дукић и Слободан Вукшић.


 

(Филм.специјална емисија/мп3 ) 

 

 


 

     РАДИО БЕОГРАД 1 – ГОШЋА САЊА ВУЧИЋ

 

Гошћа Првог програма Радио Београда и емисије Поп карусел у петак 11.03.2016. године је Сања Вучић (састав ЗАА), певачица која ће представљати Србију на 61. Еуросонгу.

 

sanja.jpg

 

Сања ће се за наклоност публике и стручног жирија 43 земље Европе и Аустралије борити композицијом Goodbye Иване Петерс, која је и текстописац нумере. Аранжман потписују - за симфонијски оркестар Иван Илић, диригент Биг бенда РТС-а, а за програминг Урош Марковић.


Уредник и водитељ: Катарина Епштајн.(Поп карусел 11.03.2016/мп3 ) 


   

      


Радио Београд на Eurosonic фестивалу 2016.

 

klikninasliku.jpgЕкипа Радио Београда 1 и ове године реализује директне преносе са Eurosonic фестивала у Холандији. Биће то прилика да премијерно чујемо неке од младих европских састава који ће "трести" континентом наредних година.

 

 

 

Eurosonic Noorderslag је музички фестивал посвећен изградњи европске поп сцене која још увек не постоји у заслуженом обиму, као што је то случај са, рецимо, америчком поп сценом. Сваког јануара у холандском граду Гронингену, у оквиру Eurosonic фестивала, окупљају се музичари са целог континента, додељује се неколико престижних награда и организује око 300 концерата.

 

 popkarusel1301.jpg

Фестивал има забавни и "радни" део, због чега привлачи огроман број људи из музичког бизниса, који броји чак десет одсто посетилаца.

Уредник и водитељ је Катарина Епштајн. 

 

  (Поп карусел - Eurosonic фестивал у Холандији 15.01.2016/мп3 ) 

   (Поп карусел - Eurosonic фестивал у Холандији 14.01.2016/мп3 )

   (Поп карусел - Eurosonic фестивал у Холандији 13.01.2016/мп3 )

 

 


 


91. рођендан Радио Београда

 

На свечаности поводом Дана Радио Београда, 1. октобра, у Каменој сали наше куће уручена су годишња признањаЗлатни микрофон“, која се додељују заслужним појединцима за вишегодишњи рад, стваралаштво, допринос квалитету и слушаности програма, као и студентске награде „Неда Деполо“, које Радио Београд 2 већ десет година додељује за креативни допринос радио изразу. 

dbujosevic.jpg   mmihajlovic.jpg

 

Присутнима су се обратили генерални директор РТС Драган Бујошевић и директор Радио Београда Миливоје Михајловић.

 

(Више детаља о прослави рођендана Радио Београда ) 

 


 

   


Понедељак 

     
Уторак      
Среда      
Четвртак      
Петак      
Субота      
Недеља      

 

 

Радио Београд 1

Новости дана

  Ударна информативна емисија Радио Београда!

 

 

 

 

Одаберите дан у понуди и слушајте Новости дана у Мп3 формату.

Новости дана представљају уједначену комбинацију вести из свих сфера живота, брзим темпом, тако да за 30 минута можте чути не само актере најважнијих догађаја, већ и информације из спорта, културе, свакодневног живота. Емисију припремају новинари Радио Београда који извештавају о догађајим који су у термну емисије (15.00), често још увек у току, тако да су Новости Дана наша далеко најправовременија информативна емисија на електронским медијима, будући да остале радио и ТВ станице шире информативне емисије имају тек у каснијим поподневним часовима. Заједно са Караваном пре Новости дана и Спортским журналом после, овај блок емисија Радио Београда 1 најпопуларнији је међу публиком, и свакога дана привлачи неколико стотина хиљада слашалаца.

 

 

 

Komentari  

 
#138 Stanka 2016-09-28 15:46
Цитати Novi Sad:
Sve dok vaši spikeri govore "slušate prvi program radio Beograda" bićete zaista radio samo grada Beograda. Da li će vaš spiker reći "slušate govor iz holel Moskve"?
Radio Beograd
Radio Beograda
Radio Beogradu... dajte više da nauče ...Aman, Radio Beograd je javni servis gradjana, nije Fililoška gmnazija, čitam komentare ko je šta reko, ko je kako reko..Baš me briga, meni se svidja ŠTA je reko, a ne kako i ko! Samo nastavite, podrška za novinare Radio Beograda!
Цитирај
 
 
#137 Aleksandar 2016-09-28 15:42
Цитати Milja:
Sve dok govori: _ U današnjem "Danasu"..., Elizabeta Arsenović nema moralno pravo da najavljuje "Srpski na srpskom ", izuzev ako joj i moral nije bitan!

Elizabeta Arsenović je najdivniji glas Radio Beograda, milina ju je slušati.Ti što rade taj Srpski.. prenaglašeno glumataju i filozofiraju i to su babe i žabe
Цитирај
 
 
#136 ZOJA 2016-09-26 11:42
NATasa JOKIC JE IZUZETAN ,IZUZETAN NOVINAR -DOPISNIK! TO SE NE BI MOGLO RECI ZA MARINELU RAZNATOVIC( IMA SIROMASAN RECNIK,SVAKA PETA REC JOJ JE "KAKO DA KAZEM,KAKO DA KAZEM"). NI MAJDA SIMUNEC NIJE NA NEKOM NIVOU, IZLAZE PREVISE, BRZO, KAO DA IMA TREMU...
Цитирај
 
 
#135 RAZBIJATE RAZBIJATE 2016-09-23 23:29
ludiloooooooooo ooo RB BRAVOOOO

emisije imaginarni pejsazi___SVE POHVALE
(sada slusam na svom androidu)...
posle pravac ytub...i traazim album autora.

RB 3 RASTURAAA ♥♥♥...PLIZ ZA PODCAST

npr
1--Драго Ђурић: Божији атрибути и вечност света...zasto jos nema pdcst???

2--Александар Ђаковац: Oнтологијa Максима Исповедника, ♥♥♥ водио Иван Миленковић(brav o) ma nemaaaam rechi hvale
plz pdcst ???

3--Џозеф Штиглиц: Евро

predlog ♥
Jedan FLESH emisije Novinarenje.
Retrospektiva globalnih dogadjaja u emisiji petkom, viekendom??? ali da traje 55minuta. :)))


Format od 10 minuta ...je SUPER.♥♥♥
KRATKO, JASNO I EFIKASNO...a to ste Vi,
tj Radio Beograd....ljudi moji, dragi...
RASTURATE (pardon za latinicu,smara android )♥♥♥ :)
Марина`89студен т
(*$*)
Цитирај
 
 
#134 Novinarenje 2016-09-23 18:01
Hvala na odgovoru!

Ako je Novinarenje zaduzeno za desavanja u svetu, mozda bi valjalo da se malo kasnije(uz Novinarenje) ponoovi i Novinarenje domacih zbivanja:)
Цитирај
 
 
#133 RB1 2016-09-23 12:13
Цитати Novinarenje:
Zasto emisija novinarenje izbegava domavce novine, novinarske naslove i teme iz Srbije, vec se prica o dalekim xemljama....


Dragi slusaoce,
Novinarenje je spoljno-politička emisija, čiji koncpet predviđa da aktulenosti iz sveta i regiona, s kratkim osvrtom na domaću štampu, imajući u vidu da pregled domaće štampe imamo u našem jutarnjem programu. Hvala, RB1
Цитирај
 
 
#132 Novinarenje 2016-09-22 17:08
Zasto emisija novinarenje izbegava domavce novine, novinarske naslove i teme iz Srbije, vec se prica o dalekim xemljama....
Цитирај
 
 
#131 Slusalac 2016-09-20 12:20
Veoma zanimljiva jučerašnja emisija Novinarenje, sa dopisnikom iz Japana.
Цитирај
 
 
#130 Добро ситно јутро 2016-09-20 00:56
Одушевљена сам, са вечерашњим програмом, наравно Радио Београд 3.Хвала ...пуно
1и,2и,4и програм РБ могли би да се угледају на програм 3.
радио београд, да да, подржавам да треба да, не буде мулти-медијални програм,
већ МУЛТИ-медијални програм.(браво Марина `89
Цитирај
 
 
#129 Milja 2016-09-19 10:02
Sve dok govori: _ U današnjem "Danasu"..., Elizabeta Arsenović nema moralno pravo da najavljuje "Srpski na srpskom ", izuzev ako joj i moral nije bitan!
Цитирај
 

Додај коментар

Следеће >
УЖИВО
Радио 1 уживо/MP3
Радио 2/3 уживо/MP3
Београд 202 уживо/MP3
Инт. позивница /MP3.
ИНФО/МП3
Новости дана РБ1
Вести РБ1
Дневник 202

На три воде
Неда Деполо
ИНТЕРВЈУ
Срђа Пенезић РБ2
Гојко Ђого РБ2
Јелена Кајго РБ2
Жарко Ковачевић РБ2
Петар Николић РБ2
Зоран Аврамовић РБ2
Слободан Гавриловић
Лав Братуш РБ2
Славко Штимац РБ2
Бранимир Карановић
Петар Арбутина РБ2
Дивна Вуксановић РБ2
Горан Бабић РБ1
Зоран Модли РБ2
Јасмина Трумбеташ РБ1
Гојко Божовић РБ2
ИЗДВАЈАМО
92. рођендан РБ
Награда Неда Деполо
Студио 6
РБ - уживо из Врбаса
Теме Трећег програма
На три воде РБ2
Мокрањчеви дани
Репертоар-Драмски п.
Спортски преноси
Музички догађаји
Циклуси Tрећег програма
„Тимочка лира “ 2016.
Летњи фестивали РБ3
202 - Уживо из Шапца
47 година Београда 202
Добро јутро децо РБ1
Метрополитен опера
Загађивач године
Награда Радмила Видак
Дан радио драме
Конкурс - драмска дела
Сећање на Гагија РБ1
Књига године РБ2
Рођендан уметности
Дани радионице звука
РБ на сајму књига
Дан сећања РБ1
РБ - уживо из Књажевца
Exit на 202
РБ уживо из Врања
РБ - уживо из Суботице
РБ - уживо из Неготина
РБ - уживо из Зајечара
РБ - уживо из Косјерића
РБ2 - уживо из Крагујевца
Маслинова грана РБ2
Награђени новинари
АКЦИЈЕ
Зајечарскa гитаријадa
Концерт Бјесови - 202
Буцини дани 202
Ноћ музеја 202
Војкан Борисављевић
Црни и Зелени лист РБ2
202 - уживо са ФЕСТ-а
202 на Кустендорфу
Битеф - 202
Зелени радио РБ2
Љубав у твом срцу РБ
Пружена рука - 202
kontakt: webmaster