♦♦♦ АНА ИЗГУБИЛА У ПОЛУФИНАЛУ У ПЕКИНГУ ♦♦♦ НАГРАДА ВУКОВЕ ЗАДУЖБИНЕ КЊИЖЕВНИКУ МИЛИСАВУ САВИЋУ ♦♦♦ БЕОГРАД : ПОМОЋ ЗА 5.000 ИЗБЕГЛИЦА ♦♦♦ ПРЕШЕВО : ОЧЕКУЈЕ СЕ ОКО 7.000 МИГРАНАТА ♦♦♦ БОМБАШКИ НАПАД НА КУЋУ ПОЛИЦАЈЦА У ЗУБИНОМ ПОТОКУ ♦♦♦ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У АНКАРИ ♦♦♦ ПРЕСТИЖНО ПРИЗНАЊЕ АКАДЕМИКУ НАДИ МИЛОШЕВИЋ ЂОРЂЕВИЋ ♦♦♦ ОДБОЈКАШИ ПОЧЕЛИ ПОБЕДОМ НА ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ ♦♦♦ САРАДЊА СРБИЈЕ И ЈАПАНА У ОДБРАНИ ♦♦♦ КАРТЕР : ПРОМЕНИЋЕМО НЕУСПЕЛИ ПРОГРАМ У СИРИЈИ
Почетна страна arrow Радио Београд 1 arrow Програмска шема
10.10.2015
РАДИО БЕОГРАД
Почетна страна
91. РОЂЕНДАН РБ
Управа
Вести
Контакт
Маркетинг РБ
Фреквенције
Издавачка делатност
Индок билтен
РТС на сателиту
Документација РБ
Библиотека РБ
Линкови
Мапа сајта
Претрага
Зелени, Црни лист 2015
Зелени радио 2015 
Да Вас подсетимо
64.jpg
BeoTelNet
Сателитски Програм
Сателитски програм
ПРОГРАМИ
Радио Београд 1
Радио Београд 2
Радио Београд 3
Београд 202
Стереорама
Драмски програм
ЕМИСИЈЕ
Седмица РБ1
У првих пет РБ2
Индекс 202
Таласање РБ1
Гозба РБ2
Мућни главом 202
Спортски споменар РБ1
Град РБ2
Музичка плетеница РБ1
Деца XX века 202
Спорови у култури РБ2
Време музике РБ2
У средишту пажње РБ1
Хит Недеље 202
Како слушати музику РБ2
Српски на српском РБ1
Окрени нулу РБ2
Код два бела голуба РБ1
Клуб 2 РБ2
Лексикон 202
Пут свиле РБ2
Отисак душе 202
Изворишта РБ1
Говори да бих те... РБ2
Вечерас заједно РБ1
Дигиталне иконе РБ2
Сусретања РБ1
Ризница РБ2
Ноћни програм РБ1
Степеник РБ2
Невидљиви људи РБ2
Етника РБ1
Игла на винилу РБ2
Соларис РБ2
Поп карусел РБ1
Антикотека РБ2
Чекајући ветар РБ2
Од злата јабука РБ2
Храм РБ2
Речено и прећутано РБ2
ДОМ 202
Џез сцена РБ2
Музичка продукција
РЕКЛИ СУ
Милош Земан
Сергеј Лавров
Новак Ђоковић
Томислав Николић
Александар Вучић
Вук Јеремић
Мајкл Кирби
Владимир Путин
Ивица Дачић
О нама - контакт
Фреквенције
Маркетинг
Данас на програму
Најава програма
на програму:
12:15 • ИЗ ТИНЕЈЏ УГЛА


Емисија за тинејџере.
13:00 ВEСТИ
следи:
13:05 • ГOСТИ ИЗ ПРOШЛOСТИ
ПРОГРАМСКА ШЕМА РАДИО БЕОГРАД 1
субота10-10-2015Први програм

времеемисијанајава
00:05:00 - 04:05:00НOЋНИ ПРOГРAМ
00:00 Поноћне вести

00:05 Ноћни програм - Друга страна рачунара

Због заиста специјалних гостију ова емисија уживо ће се емитовати три сата! У студију са нама биће предивна дама, човек са којим сам провео најлепше музичке дане (Пеђа и Пеђа) и још двојица који нам за 17. октобар обећавају спектакл у Firchie Think Tank студију у Новом Саду. Попиће и по коју критику. Вечерас су наши гости:

Трио из Новог Сада: Тања Бањанин - предивна дама, врхунски музичар; Богољуб Чомбе Бањац - није баш предиван, али је Амајлија Новог Сада; Горан Ковачевић - рођен да забавља, а осуђен да руководи, некада био мек, а сада Deccin Ye Mc.

Предраг Митровић - са њим сам провео најлепше музичке дане (Subway & Ана Марија), а онда је човек нестао. И после 20 година ево га опет. Као јуче да је било. Становник прелепог Прага поново је узео бас у руке. Прича о Чешкој Rhythm&Blues музици. И о свом Sky бенду.

Бранимир Локнер - музички критичар и публициста.

Ауори и водитељи: Предраг Јовановић и Владан Ненадић

Вeсти у 01:00; 02:00; 03:00; 04:00
04:05:00 - 05:00:00КOД ДВA БEЛA ГOЛУБA
Реприза емисије
05:00:00 - 09:05:00УХВАТИ ДАН

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан!

06:00 Ухвати дан

06:03 Јутарњи дневник

06:15 Ухвати дан - наставак

06:35 Догодило се на данашњи дан

06:40 Ухвати дан - наставак

07:00 Вести

07:05 Добро јутро децо

07:10 Ухвати дан - наставак

08:00 Вести и наставак програма

Дан менталног здравља обележава се сваког 10. октобра. Стручњаци сматрају да брига о менталном здрављу још увек представља табу у нашој средини. Шта је уопште ментално здравље, који су главни окидачи за психичке пормећаје и како да га сачувамо, са проф. др Миланом Милићем, психијатром и психотерапеутом из клинике Лаза Лазаревић, разговарао је Марко Милојевић. Преглед актуелних спортских догађаја припремио је Дејан Николић.

Интернационалну изложбу "Албрехт Дирер и његови савременици - Тријумфална поворка цара Максимилијана Првог" за месец дана посетило је више од десет хиљада људи. У прилогу Милице Чудић сазнаћете због чега је изложба изазвала толико интересовање.

Озрен Рашић нас води на Стару планину, која је из године у годину све интересантнија за туристе.

Пратимо почетак планинске трке "Газиводе - Мокра Гора". Од организатора Драгише Мијачића чућемо који још туристичко-спортски догађаји прате ову манифестацију.

Сваке године, другог викенда у октобру, још од 1962. године у Тополи се у част вина и грожђа одржава привредно-туристичка манифестација "Опленачка берба". Почетак овогодишње бербе најављује директорка ТО Топола Љиљана Тодоровић.

У Богатићу су у току позоришни дани "Миливоје Мартиновић - Мартин". Са уметничким директором позоришта "Јанко Веселиновић" Браниславом Ковићем, разговарамо о програму фестивала и историјату позоришта које ове године слави 65. рођендан.

Овог суботњег јутра, са вама је Никола Денчић.

09:05:00 - 10:05:00ДОЖИВЕТИ СТОТУ
Овога јутра сећамо се оних који заборављају. Говорићемо о Алцхајмеровој болести и иницијативи Невладине организације „Amity - снага пријатељства“ и 14 организација цивилног друштва да се за оболеле и чланове њихових породица оснују дневни центри у којима ће проводити део времена како би ублажили патњу.

На трибини "Да не заборавимо оне који заборављају" коју је недавно организовало то удружење скренута је пажња на потешкоће с којима се суочавају и пацијенти и њихови неговатељи. Било је речи и о томе колико држава може да унапреди квалитет живота оболелих кроз подршку породици и институцијама.

Пре неколико дана у Србију је стигао први пас водич за слепе особе. Лабрадор Астор биће десна рука Весни Несторовић председници националног Савеза удружења слепих и слабовидих „Бели штап". Пренећемо вам утиске о Веснином и Асторовом првом изласку на београдске улице. О улози паса водича за безбедније кретање слепих особа говориће и словеначка инструкторка паса Даринка Лечник Урбанц.

У Београду је почео Трећи конгрес гастроентеролога Србије, са међународним учешћем, на којем ће бити представљена најновија достигнућа те гране медицине. На скупу ће бити речи о ургентној гастроентерохепатологији, хроничним запаљенским болестима црева, достигнућима у трансплантацији јетре и обољењима горњег дела дигестивног система. О значају конгреса за српску медицину, али и о учесталости запаљењских болести црева и утицају стабилне микрофлоре на здравље људи разговарали смо са проф. др Срђаном Ђурановићем из Клиничког Центра Србије и председником Организационог одбора Трећег конгреса гастроентеролога.

Уредник и водитељ Марина Стојадиновић.


10:00 ВEСТИ
10:05:00 - 11:05:00МОЗАИК ВРЕМЕНА
У "Мозаику времена" - време тече уназад. Taко вас подсећамо на догађаје из ближе и даље прошлости, који су се, временски одиграли у недељи која следи...

Како је говорио економиста Љубомир Маџар 12. октобра 2000. године, седам дана после 5. октобра, подсећамо на почетку овонедељне борбе против пилећег памћења.

Октобра 1989. године, поводом 60 година Радио Београда, Слободан Милошевић је примио делегацију ове информативне куће (данас јавни сервис). Том приликом, чланови делегације упознали су домаћина са историјом радија, тренутним активностима и плановима за будућност, а он је њих упознао са својим размишљањима на ту тему.

Неки се вероватно сећају да је Слободан Милошевић водио разговоре са Ричардом Холбруком пре шеснаест година. Можда се сећају и да се 13. октобра 1998. обратио јавности да би исту обавестио о исходу разговора са америчким изаслаником. Неки други се, можда, не сећају. Ми - подсећамо.

С јесени 1960. године Јосип Броз, друг Тито био је у Америци, а по повратку из Америке задржао се у Напуљу где је разговарао са новинарима разних медија, па и Радио Београда. Том приликом, највећи син наших народа и народности духовито је коментарисао домет Радио Београда.

Стална екипа емисије: тонски реализатор Блажо Раичевић, музички уредник Наташа Манчић, организатор Чедомир Радовић, водитељ Душан Глигоријевић, редитељ Слободан Ђукић. Сценарио пишу: Бранка Селаковић Милошевић и Александар Стојадиновић.


11:00 ВEСТИ
11:05:00 - 12:00:00ИЗМЕЂУ ДВА ПЕТКА
У емисији можете чути преглед догађаја који су обележили недељу за нама. Поред актуелних политичких, ту су и догађаји из света економије, културе, друштва, спорта...

Уредник и водитељ емисије је Вида Кецман.

12:00:00 - 12:15:00ВEСТИ И ИЗВEШТAJ O ВOДOСТAЊУ
(Вести у 12.00/МП3)
12:15:00 - 13:05:00ИЗ ТИНЕЈЏ УГЛА


Емисија за тинејџере.
13:00 ВEСТИ
13:05:00 - 14:05:00ГOСТИ ИЗ ПРOШЛOСТИ
»Увек сам имао среће када сам радио на Куби. Преселио сам се са Ки Веста 1938. на Кубу и изнајмио ову фарму. Коначно сам је купио кад је изашла књига "За ким звоно звони". Мени је лепо овде. Кућа је ван града, на брегу, тако да је ноћу свеже. Будим се чим изађе сунце и почињем да радим. Кад завршим, пливам, узмем једно пиће и читам новине из Њујорка и Мајамија.

Након посла човек може да лови рибу или да пође у лов, а увече Мери и ја читамо, слушамо музику и идемо на спавање. Некадаодемо у град или на концерт. Понекад посетимо неки бокс-меч или одемо у биоскоп.

Мери воли башту и има дивне руже и повртњак. Изгубио сам око пет година живота због рата и сада покушавам то да надокнадим. Не могу да радим и да се потуцам по Њујорку јер једноставно то нисам научио. Кад дођем у Њујорк, онда то изгледа као да је неко након дугог гоњења стоке дошао у Доџ Сити у старим данима. Сада управо терам стоку, дакле на дугом сам и тегобном путу. Али, кад ове јесени изађе "Старац и море", видећете неке од резултата мог петогодишњег рада.

Нађите ми место у Охају где бих могао да живим на врху неког брда, а да будем 15 минута од Голфске струје, да имам своје воће и поврће преко целе године, да гајим и да се такмичим с петловима, а да не кршим закон, и ја ћу живети у Охају, ако се мис Мери, моје мачке и моји пси сложе«, написао је амерички писац Ернест Хемингвеј, а у својим сећањима пренела његова супруга Мери Велш Хемингвеј.

У "Гостима из прошлости" - Хемингвејеви, Грегорио Фуентес, Куба, Пилар, море, сабљарке...

Аутор и уредник емисије - Мирјана Блажић

14:05:00 - 14:55:00МУЗИЧКИ МЕДАЉОН

Музичка емисијa

14:55:00 - 15:00:00ДА ВАС ПОДСЕТИМО
Избор из нашег програма:

"Време спорта и разоноде" почиње у 15.30.
У спортском делу емисије сређујемо утиске између две утакмице фудбалске репрезентације Србије, против Албаније и Португала. Пратимо прве утакмице Европског првенства у одбојци, дешавања на тениском турниру у Пекингу, представљамо женски рукометни клуб Минаква из Новог Сада, нови систем лигашког такмичења у џудо спорту, пратимо резултате сусрета Прве лиге Србије, док је у редовној рубрици "Легенде" саговорник Томислава Сантрача прослављени кошаркаш Жељко Јерков, који живи и ради у свом Сплиту. Признати глумац Иван Бекјарев права је спона између спорта и разоноде. О фудбалу и кошарци увек је расположен да прича, баш као и о својим студентима глуме и представама, посебно о актуелном кабареу, с којим управо обилази Србију. Из позоришног света је и глумица и редитељ театра "Бошко Буха" Анка Гаћеша, која ће нам дочарати представу "Мој живот, прича о Исидори Данкан", у којој се појављује у двострукој улози... Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

У циклусу"Драмске минијатуре" од 20.00 можете слушати премијеру дела Павла Јозића: ДА ТИ ГЛЕДАМ У ТАБАН

"Да играмо, да певамо" почиње у 20.05.
Провешћете пријатне тренутке уз изворну народну музику.

"Филм" - емисија посвећена седмој уметности је у 22.30.
15:00:00 - 15:30:00НOВOСТИ ДAНA
Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1 и на сајту у Мп3 формату, 15 минута по завршетку емисије.

(Новости дана/МП3)
15:30:00 - 19:00:00ВРЕМЕ СПОРТА И РАЗОНОДЕ
У спортском делу емисије сређујемо утиске између две утакмице фудбалске репрезентације Србије, против Албаније и Португала. Пратимо прве утакмице Европског првенства у одбојци, дешавања на тениском турниру у Пекингу, представљамо женски рукометни клуб Минаква из Новог Сада, нови систем лигашког такмичења у џудо спорту, пратимо резултате сусрета Прве лиге Србије, док је у редовној рубрици "Легенде" саговорник Томислава Сантрача прослављени кошаркаш Жељко Јерков, који живи и ради у свом Сплиту.
Признати глумац Иван Бекјарев права је спона између спорта и разоноде. О фудбалу и кошарци увек је расположен да прича, баш као и о својим студентима глуме и представама, посебно о актуелном кабареу, с којим управо обилази Србију.
Из позоришног света је и глумица и редитељ театра "Бошко Буха" Анка Гаћеша, која ће нам дочарати представу "Мој живот, прича о Исидори Данкан", у којој се појављује у двострукој улози.
Најављујемо међународни сајам и конгрес козметике у Београду, сајам туризма у Новом Саду, фестивал здраве хране у Сомбору, биће речи и о тек завршеном фестивалу здравља у Ћићевцу и сајму књига у Крушевцу. У Лесковцу се одржава 5. самит фотографа бивше Југославије, у "српској Атини" манифестација "Нови Сад Опен Арт", у Крагујевцу 10. "Интер Јоаким фест".
Литерата Богдан Бодија Кукољ из Житишта добио је признање за своје стихове у Словенији,а у госте нам долази и Лидија Ћирић, представљајући свој први роман под називом "Реквијем за један дан".
Говоримо, још, о фестивалу "Б.У.Н.Т." Идемо у сусрет новој тв серији наше куће, "Чизмаши", причамо о позоришним представама "На дну" и "Кафа и цигарете", новој књизи редитеља Срђана Драгојевића. У Галерији наивне уметности у Ковачици вечерас се отвара изложба Јана Књазовића, у "Галерији 77" у Нишу изложба слика Иване Јерковић, у крагујевачкој галерији "Рима" изложба Биљане Ђурђевић. У понедељак се у Графичком центру отвара изложба "Цртежи и књиге" Александра Расулића. Модни креатор Санда Ристовски Грлић имала је успешну ревију својих модела у амбасади Србије у Будимпешти.
У Позоришту младих у Новом Саду у среду је на програму представа "Разговори у четири ока", у чијој је драматизацији учествовала и наша саговорница, глумица Миа Радовановић. У студио нам долази млада пијанисткиња и композитор Ана Стефановић и представља своје музичке минијатуре.
У "Артгет" галерији Културног центра, у Београду је у понедељак клавирски реситал госта из Бањалуке Динка Благојевића. Са нама је и професор музике Александар Миљковић, који је компоновао и својој омиљеној емисији ВСР наменио и трајно поклонио чак три своје композиције.
Неће изостати ни уобичајени предлог јеловника за недељни ручак витеза кулинарства Милијана Стојанића, а занимљиво је и гостовање председника Удружења "1, 2, 3", Марка Димитријевића. Чланови овог `клуба` баве се друштвеном игром такмичарског карактера, возећи мале аутомобиле, попут оних из наших младости раних. Носталгија и адреналин на једном месту, и то код представника разних генерација љубитеља аутомобилчића.
Поштованим слушаоцима ове суботе додељујемо бесплатне улазнице за програмске садржаје Дома омладине Београда, Установе културе Палилула, "Театра 78" и позоришта "Бошка Буха".

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Вести у 17:00 и 18:00
19:00:00 - 19:20:00ВЕСТИ СУБОТОМ
Информативна емисија.
19:20:00 - 20:00:00ROMANO THEM
Емисија на ромском и српском језику.


20:00:00 - 20:05:00ДРAМСКE МИНИJAТУРE
Павле Јозић: ДА ТИ ГЛЕДАМ У ТАБАН (Премијера)
20:05:00 - 21:00:00ДА ИГРАМО, ДА ПЕВАМО
У овом термину можете слушати емисију традиционалне музике који уређује и води Снежана Станојевић.
Вести у 21.00 (опционо)
21:00:00 - 21:05:00ДОГОДИЛО СЕ НА ДАНАШЊИ ДАН
Преглед историјских збивања, посвећен личностима и догађајима из Србије и света у последња два миленијума.

Због великог интересовања слушалаца, посебно оних који не успевају да слушају програм у раним јутарњим сатима, преглед догађаја из прошлости за актуелни дан сада емитујемо у више термина.
21:05:00 - 22:00:00ЗЕМЉА ЧУДА

Реприза емисије:

Земљa чуда

У Земљи чуда одвајкада живе, један поред другог, мали грађанин и велика државна управа. Давид и Голијат. Он све слабији, она све бујнија. Кад примети да је малиша на ивици живота, држава викне: "Ево мајке да ти помогне! Да смањимо државну управу!“ На то управа слегне раменима и настави да расте...

У вестима из Земље чуда:

„Одлука Инфостана била је катастрофална"

„Или је неко тражио паре, или неко није тражио паре."

„Не разумем зашто се потенцира то што НИЈЕ прихватио Бојан Пајтић."

„Нисмо ми у влади зато што се волимо."

„Ово је једина компанија на свету којој милион евра не значи ништа."


Аутор: Тања Милекић

22:00:00 - 22:30:00ДНEВНИК
(Дневник у 22.00/МП3)
22:30:00 - 00:00:00ФИЛМ
Америчка филмска академија закључила је листу филмова који се такмиче за номинације за Оскара за најбољи филм ван енглеског говорног подручја, а међу 76 кандидата је готово половина европских. Док је 2014. године било 83 пријављених страних филмова, што је био историјски рекорд, за 88. доделу Оскара поднето је седам пријава мање, а од тог броја најпре ће бити изабрано девет финалиста, од којих ће Академија 14. јануара највероватније номиновати пет.

Документарним филмом Асифа Кападије о покојној британској певачици Ејми Вајнхаус, 5. новембра у Сава центру отвориће 11. филмски фестивал Слободна зона, који ће бити одржан и у Новом Саду и Нишу.

Попут јунака његовог претходног филма "Сена", и "Ејми" на неки начин умире пред камерама - њен последњи наступ снимљен је мобилним телефоном 18. јуна 2011. године на Калемегдану у Београду, а уместо тријумфалног повратка на сцену, Ејми Вајнахус умире месец дана касније од тровања алкохолом у свом дому у Лондону. Кападија је више од три године склапао портрета младе, талентоване жене која, растрзана између личних проблема и захтева музичке индустрије, губи битку са агресивним медијима и на крају са самом собом.

Говорићемо и о црногорском кандидату за Оскара, филму "Ти мене носиш" сценаристкиње и редитељке Ивоне Јуке из Хрватске.

У тренуцима када је главна вест у свим светским медијима проналазак текуће воде на Марсу, у биоскопе стиже филм који се бави управо црвеном планетом. Случајност? Многи би рекли не. Ново остварење Ридлија Скота настало по бестселеру Ендија Вира, "Марсовац", говори о астронауту Марку Ватнију (Мет Дејмон) који сплетом несрећних околности остаје сам на Марсу. Филм, је снимљен у сарадњи са НАСА, што је за многе био довољан разлог да виде објаву као одличну рекламу. Чућемо и шта о филму каже руски сценариста Михаил Раскодњиков, који тврди да је филм плагијат снимљен на основу његовог сценарија.

"Људи у црном" се враћају у биоскопе, али без највеће звезде те франшизе Вила Смита. Продуценти прва два филма Волтер Паркс и Лори Мекдоналд потврдили су да наставак, упркос прекиду сарадње са Смитом, долази. "Људи у црном" је комедија заснована на стриповима из 90-их, прву екранизацију је доживела у лето 1997. а улоге тајних агената који прате ванземаљце тумачили су Вил Смит и Томи Ли Џоунс.

Амерички редитељ Стивен Содерберг планира да, у сарадњи са каналом ХБО, сними "интерактивни филм". Према писању листа Variety, реч је о експерименталном остварењу, под насловом "Mosaic", чију ће радњу помоћу специјалне апликације одређивати сама публика. Содерберг, који се прославио филмом "Секс, лажи и видео траке" (1989), за главну улогу изабрао је Шерон Стоун, а снимање почиње следећег месеца.

Емисију уређује и води: Слободан Ђукић.
 

Komentari  

 
#14 Еустахије Трнавчевић 2015-09-29 11:02
”Мобилни телефони су све паметнији”
Рече Зорана Бојичић, технички директор Радио Београда.
Да нам мозак не ваше не засмета.
Цитирај
 
 
#13 Petar Kazic 2015-09-12 15:47
Molim vas da da postavite na sajt u mp3 formatu ceremoniju otvaranja 50. Mokranjcevih dana. Vladimir Kranjcevic i Bojan Sudjic izvanredno i nadahnuto su besedili u Negotinu. Steta da oni koji to nisu culi propuste.
Цитирај
 
 
#12 Marija Vesic 2015-08-14 12:41
Postovani,
Molm vas za ime gosta danasnje emisije Silen

Hvala,
Marija Vesic
Цитирај
 
 
#11 Kњажевац 2015-08-07 10:12
Изгледа да мој коментар није стигао на вашу адресу. У коментару сам замерио што се несразмерно много прича и придаје превелика пажња туризму, уместо пољопривреди, сточарству, индустрији, и осталим делатностима које су неупоредиво значајније од "туризма". Туризам у Србији може бити одређена допунска делатност, али са својих 1-2% учешћа у БДП, при чему је главни стваралац БДП угоститељство, а то није туризам, он не може имати ни издалека значај који имају пољопривреда и индустрија. Новинарима је најлакше да причају о туризму, али тиме само стварају нереална очекивања и илузије код народа.
Цитирај
 
 
#10 Kњажевац 2015-08-07 08:16
У прилогу о Књажевцу у Јутарњем програму, несразмерно се говорило о туризму, као да Књажевац нема правих приблема - индустрија, пољопривреда, сточарство, празна села и исељавање, низак наталитет, и друго, Туризам у Србији је једна маргинална делатност, која има своје место у привредној структури, али изгледа да је новинараима најлакше да причају о туризму. Тако настаје парадокс да се много више прича о "туризму", него о правим пропулзивним делатностима. Тако се сви заваравамо и живимо у бескорисним илузијама.
Цитирај
 
 
#9 Jovana 2015-07-26 16:36
Dobar dan ovde opet Jovana da pitam sto dajete ivo andric znakovi pored puta meni je lose to u Radioteci onako iz iskustva nevolim da se mesam u tudje ali sto niste dali na drini cuprija ili drugo Nema veze jer deca Neslusaju mnogo radijo a Citaju knjige od njega za 5 Razred . Vidite sami takoda ja putujem sutra na more pa zato pitam Necu biti tu a ok nema veze ako nemozete i da li mozete Presnimiti ove emisije na cd javi te mi preko poruke na beograd 1 . OK AKO NEMOZE nema veze. Prijatan ostanak i Radio Beogradu 1 23 zelim sve najbolje u zivotu da stvore jos takve emisije i mozda cd nerazan . Ne volim ljude koji lazu da ce biti ok a onda nebude i bude Veliki pozdrav .
Цитирај
 
 
#8 Jovana 2015-07-25 16:24
Zasto nema danas u 21 i 5 nastavak da igramo da pevamo Opet Zemja cuda dosadno .NEMA dva puta nego jedan али нема везе . вазно је да знам дали има или немa ? Vi ste divan Radio BG 1 2 3 su mi omiljeni radiji Tako da to sam htela da pitam> поздрав дивној екипи радио београда посебно 1 2 3 уѕивајте у одмору . и раду Емисије су екстра ВЕЛИКИ поѕдрав од Јоване.
Цитирај
 
 
#7 Vladimir Pavlovic 2015-07-23 09:49
Jutarnji program ''Uhvati dan '' vam je extra!
Цитирај
 
 
#6 GORDANA 2015-07-04 20:16
STA SE OPET DESAVA SA EMISIJOM ZEMLJA CUDA. SAMO NESTANE BEZ NAJAVE. TO SE VEC DESILO OVE GODINE I TO SKORO DVA MESECA A SADA OPET. SUMNJA JE DA JE U PITANJU GODISNJI ODMOR!!!!!!!!!! !!!????????
Цитирај
 
 
#5 Миран, РС 2015-06-23 07:35
Од свих ваших емисија најдраже нам је Таласање, посебно уводни сат Шетња - брзо, кратко, јасно, експедитивно....
Цитирај
 

Додај коментар

< Претходно   Следеће >
УЖИВО
Радио 1 уживо/MP3
Радио 2/3 уживо/MP3
Београд 202 уживо/MP3
Стереорама/MP3
91. рођендан РБ /MP3
ИНФО/МП3
Новости дана РБ1
Вести РБ1
Дневник 202
velikirat.jpg
Неда Деполо
ИНТЕРВЈУ
Гордана Чомић РБ1
Драган Стојановић РБ2
Тихомир Станић РБ2
Драгослав Шумарац РБ1
Нино Брајовић РБ1
Душанка Стојановић РБ2
Зоран Станковић РБ1
Лазар Ристовски РБ2
Матија Бећковић РБ2

ИЗДВАЈАМО
Спортски преноси
Циклуси Tрећег програма
91. рођендан РБ
Теме Трећег програма
Награда Неда Деполо
Златни микрофон РБ
Репертоар-Драмски п.
Мокрањчеви дани
Дан сећања РБ1
РБ - уживо из Књажевца
Музички догађаји
„Тимочка лира “ 2015.
Exit на 202
Добро јутро децо РБ1
Метрополитен опера
РБ уживо из Врања
Резултати конкурса
Књига године РБ2
РБ - уживо из Суботице
РБ на сајму књига
Свечана академија РБ
РБ - уживо из Неготина
РБ - уживо из Зајечара
РБ - уживо из Косјерића
РБ2 - уживо из Крагујевца
46 година Београда 202
Загађивач године
Награда Радмила Видак
Дан радио драме 2014
Маслинова грана РБ2
Награђени новинари
АКЦИЈЕ
Битеф - 202
Зајечарскa гитаријадa 202
Зелени радио РБ2
Музички маратон 202
Црни и Зелени лист РБ2
202 из Кустендорфа
Омлад. фестивал/202
Ноћ музеја - РБ
Љубав у твом срцу РБ
Пружена рука - 202
kontakt: webmaster