♦♦♦ ТРОИЦКИ УБЕДЉИВО ДОБИО СИМОНА ♦♦♦ ВУЧИЋ: НОВА ВЛАДА СРБИЈЕ ДО 16 ЈУНА ♦♦♦ ЦИПРАС: ЈАЧАЊЕ ОДНОСА СА РУСИЈОМ ГРЧКИ ИЗБОР ♦♦♦ ИВАНОВ ПОНИШТИО ОДЛУКУ О ПОМИЛОВАЊУ ♦♦♦ КАРАМАРКУ ИЗГЛАСАНО ПОВЕРЕЊЕ ♦♦♦ СКЛАДИШТА ГОРИВА ПОД КОНТРОЛОМ ДРЖАВЕ У ФРАНЦУСКОЈ ♦♦♦ У САРАЈЕВУ ПОЧЕО САМИТ 100 ПОСЛОВНИХ ЛИДЕРА ♦♦♦ 100 ХИЉАДА ЉУДИ БЛОКИРАНО НА СИРИЈСКО-ТУРСКОЈ ГРАНИЦИ ♦♦♦ ПУЦЊАВА У ПРИЈЕДОРУ ♦♦♦ ПРОДАТА УНАПРЕД 24 ЛЕТА ЗА ЊУЈОРК
Почетна страна arrow Београд 202
27.05.2016
РАДИО БЕОГРАД
Почетна страна
91. рођендан РБ
Управа
Вести
Контакт
Маркетинг РБ
Фреквенције
Издавачка делатност
Индок билтен
РТС на сателиту
Документација РБ
Библиотека РБ
Линкови
Мапа сајта
Претрага
Избори 2016
met2015.jpg
Зелени, Црни лист
Да Вас подсетимо
114.jpg
BeoTelNet
Сателитски Програм
Сателитски програм
ПРОГРАМИ
Радио Београд 1
Радио Београд 2
Радио Београд 3
Београд 202
Драмски програм
ЕМИСИЈЕ
Седмица РБ1
У првих пет РБ2
Сваштара 202
Таласање РБ1
Гозба РБ2
Визија 202
Спортски споменар РБ1
Град РБ2
Музичка плетеница РБ1
Спорови у култури РБ2
У средишту пажње РБ1
Време музике РБ2
Хит Недеље 202
Како слушати музику РБ2
Индекс 202
Српски на српском РБ1
Светска сцена РБ2
Код два бела голуба РБ1
Клуб 2 РБ2
Пут свиле РБ2
Изворишта РБ1
Говори да бих те... РБ2
Вечерас заједно РБ1
Дигиталне иконе РБ2
Сусретања РБ1
Ризница РБ2
Ноћни програм РБ1
Степеник РБ2
Невидљиви људи РБ2
Етника РБ1
Игла на винилу РБ2
Соларис РБ2
Поп карусел РБ1
Антикотека РБ2
Чекајући ветар РБ2
Од злата јабука РБ2
Храм РБ2
Речено и прећутано РБ2
Џез сцена РБ2
Неонска дуга РБ2
Музичка продукција
РЕКЛИ СУ
Александар Вучић
Роберт К. Млађи
Милош Земан
Сергеј Лавров
Новак Ђоковић
Томислав Николић
Владимир Путин
Ивица Дачић
О нама
Фреквенције
Маркетинг
Рубрике
Данас на програму
Најава програма
Контакт
Емисије
Акције
на програму:
20:30 • ДРАГСТОР ЗАБАВНЕ МУЗИКЕ


Драгстор забавне музике


Драгстор забавне музике сваког петка испуњава Ваше музичке жеље. Музичке предлоге пристигле претходне седмице слушајте петком од 20.30 сати до 23.30.

Водитељ:Војин Војиновић.следи:
23:30 • САН ПРЕ СНА – САМО ОПУШТЕНО
Акције Штампа
01.03.2011 00:00

 

УЖИВО ИЗ СТУДИЈА 6 - НОЋ МУЗЕЈАПопуларна Двестадвојка, својим целовечерњим програмом 21.05.2016. придружује се манифестацији "Ноћ музеја".

 

nocmuyeja.jpg

 

Ако дођете у суботу 21. маја после 21.00 до Зграде Радио Београда и придружите нам се у студију 6, уживаћете у музици 60-тих и 70-тих коју ће изводити: ВИС Лимунадa, Стари мајстори, Срђан Марјановић, Влада Џет Бенд, Bricks and Canes, Blues machine. О догађајима тог времена разговараћемо са колегама Дејаном Ђуровићем, Луком Мијатовићем, Зораном Модлијем, Љубом Нинковићем... Са нама ће те ноћи бити и истакнута имена из света спорта, глуме, јавног живота. Сви учесници програма биће довежени Фићама и Веспама до улаза у студио 6 а и сами посетиоци ће моћи да се боље упознају са најпопуларнијим возилима тог времена.

За посетиоце, омогућили смо разгледање и снимање гласовних порука у ХД колима Технике Радио Београда која ће бити паркирана на почетку Хиландарске улице. У фоајеу Студиjа 6, чекају Вас технички експонати из богате историје Радио Београда, као и фотографије из историјата Радио Београда 202, инструменти и гитаре из тог времена као и могућност да слушате музику са грамофона.

 


 

 

ИНДЕКС 202 УЖИВО ИЗ ДОМА КУЛТУРЕ СТУДЕНТСКИ ГРАД

  

Индекс, најслушанија и најстарија студентска емисија Радио Београда 202, у уторак 17.05.2016. године, биће реализована из Дома културе ''Студентски град''.

dksg202.jpg 

Ово ће бити несвакидашња прилика да уживо пренесемо атмосферу из једног од највећих студентских пребивалишта на Балкану, у трајању целе радијске емисије. Угостићемо занимљиве становнике ''Студењака'' и ексклузивног госта Желимира Жилника, који ће држати предавања о филму. Причаћемо и са надлежнима ДКСГ, као и са члановима сјајног састава ''старог вала'' ВИС Лимунада, који ће баш те вечери одржати концерт. Заинтересовани за овај догађај могу уживо слушати пренос путем таласа Двестадвојке или пратити емисију са лица места, на летњој сцени ДКСГ. 

 

 


 


Концерт Војкана Борисављевића, пренос на 202Само на Двестадвојци директан пренос у четвртак 05.05.2016. године у 20.30 ауторског концерта "Моја одисеја" Војкана Борисављевића поводом 50 година уметничког рада овог свестраног музичара.

 

prenos0505.jpg

 

Уживаћете уз незаборавне мелодије: Љубав је само реч, Лаку ноћ драга, Вишња на Ташмајдану, Маестро свирај, Има времена...

Учествују: Лео Мартин, Јадранка Јовановић, Љиљана Стјепановић, Милан Лане Гутовић, Иван Босиљчић, Жељко Васић, Бети Ђорђевић...

Уметничким ансамблом Министaрства одбране "Станислав Бинички" диригује Војкан Борисављевић.

Пуно разлога да и ово вече проведете уживајући уз таласе Београда 202 који ће бити на лицу места.

 


 

 

 

ИЗЛОЖБА РОК МУЗИКА СЕ СЛУША И ГЛЕДА

 

 muzejradio.jpg


Радио Београд 202 и удружење Институт за савремену музику отворили су Изложбу под називом "Рок музика се слуша и гледа". И у излозима Библиотеке РТС Радио Београда изложен је део књига из фонда Библиотеке, као подршка манифестацији. Поставка траје до краја априла, затим се сели у хол РТС-а где ће бити представљена у Ноћи музеја.

Фото: Гордан Јовић.

 

 

 

 


 

 

202 уживо са Фест-а 

 fest202.jpg

 

Вечерас 26.02.2016. године почиње Фест, а ми вам доносимо све битне информације и преносимо атмосферу тик пред отварање.

 

У нашем студију у Сава Центру, одакле се пружа поглед на Велику дворану у којој ће у 19.00 свечано бити отворен 44. Фест, угостићемо организаторе највећег филмског фестивала код нас, глумце, редитеље чији су филмови у програму, а наш репортер ће се јавити са црвеног тепиха којим ће прошетати највеће домаће, али и иностране филмске звезде.

 

Са вама ће бити Јелена Кнежевић.


 

 

 

Концерт групе ''Хладно пиво'', пренос
 
 
hladnopivo.jpg
 
Ексклузивно, само на Радију Београд 202, пренос концерта групе “Хладно пиво”, из београдске Хале спортова, у петак, 26. фебруара 2016. године од 21.00 час.
 
 

 

202 уживо са Кустендорфа

 

У понедељак и уторак 25 и 26.01.2016. године, од 17.00 до 19.00 студио Београда 202 биће на Мокрој Гори, у бајковитом Дрвенграду, на Деветом међународном филмском и музичком фестивалу “Кустендорф”.

 

 

 202nakustendorfu1.jpg

 

Разговараћемо са гостима фестивала, реномираним филмским ствараоцима и новим, младим ауторима, који долазе из целог света и такмиче се за главну фестивалску награду Златно јаје. Пренећемо вам атмосферу и све занимљиво што се дешава на овом специфичном фестивалу, који слави креативност, ауторство, аутентичност, уметност и дружење, а ове године се одржава под слоганом "Гуске ће спасити филм".

 

         

Са вама ће бити Јелена Кнежевић.

 (Уживо са Кустендорфа 26.01.2016/мп3 )

(Уживо са Кустендорфа 25.01.2016/мп3 ) 

 

 
 

Новогодишњи маскенбал


novagodina2.jpg

Новогодишњи радио маскенбал Радио Београда 202 почиње 28. децембра и траје до 1. јануара 2016. године. Tачно у подне скидамо маске у Улици отвореног срца када почиње програм на бини испред зграде Радио Београда.


Ако нам укажете поверење и будете са нама уживаћете у фантастичној музици, хумору, забави, добром расположењу, честиткама и осмесима. У емисијама посвећеним новогодишњим празницима, пожелећемо "Tри плус једну жељу за златну рибицу", подсетити на највеће спортске успехе у "Експорту 2015", насмејати сатиричним садржајима у "Занзибару", препоручити Вам најбољу домаћу музику за дочек Нове 2016, саслушати предвиђања за наредну годину, прогласити заједно са Вама музичке химне заљубљених, уживати уз "Мини облак у бермудама" а пред поноћ провозати кочијом водећи рачуна да се не претвори у бундеву. Ово је само део богате програмске понуде коју је редакција Београда 202 пропремила својим слушаоцима за новогодишње празнике.

 


 

 

Концерт године – пренос na 202

Београд 202 уживо у суботу 12.12.2015. године од 21.00 из Новог Сада са Концерта године.

 

koncertgodine.jpg

 

Новосадски Концерт године одржава се у великој Сали Спенса, са почетком у 16.00 часова. Пред новосадском публиком ће на овој бини наступити бројна музичка имена из земље и региона као што су Хладно пиво, Ничим изазван, Артан лили, Гоблини, Партбрејкерси и многи други, а организатори најављују традиционално добар провод.

У емисији коју реализујемо из Новог Сада из СПЕНС-а ослушните атмосферу и утиске са овогодишњег издања Концерта године.

Водитељ Ненад Кузмић


 

 

Ексклузивно само на Радио Београду 202


У понедељак 30. новембра од 19.00 директан пренос и видео стриминг концерта YU групе из студија 6 Радио Београда на Двестадвојци.

yugrupa.jpg

Овим наступом легендарна YU група обележава свој 45. рођендан и најављује велики београдски концерт 17. децембра у Хали спортова.

 


 

 

Симфонијски оркестар и Хор на рођенданском концерту „Драгстора 202“


Поводом обележавања 35. рођендана емисије „Драгстор 202“ у сали Коларчеве задужбине наступиће Симфонијски оркестар и Хор са маестром Бојаном Суђићем.

 

35dragstor.jpg

 

На слављеничком концерту биће изведена дела Георга Фридриха Хендла - „Музика за краљевски ватромет" и „Магнификат" Јохана Себастијана Баха, двојице композитора рођених исте године, 1685, дакле пре тачно 330 година. На концерту ће као солисти наступити Марија Чупоски, сопран, Драгана Поповић, мецосопран, Биљана Ковач, алт, Дејан Врбанчич, тенор, и Атила Мокуш, бас.


Концерт ће бити одржан у суботу 14. новембра 2015. године у 20.00 часова.

 


 

    

Поп рок фест

 

radiobeograd202b.jpg

 

Живот посматран из угла од 202 степена – како то изгледа најбоље ће доживети публика Радио Београда 202 у периоду од 21. до 27. септембра када се на програму ове радио станице емитује специјалан програмски пројекат: ПОП РОК ФЕСТ. Тема ове вишедневне музичке одисеје на радио таласима је ЖИВОТ наш насушни, са свим својим посебностима и детаљима. Живот посматран из угла од 202 степена значи да ће музика у овом седмодневном маратону бити слагана у једносатне тематске целине. Подсетићемо се у сваком од ових кратких блокова шта најзначајнији извођачи поп и рок музике у текстовима и атмосфери песама говоре о првим љубавима, највећим љубавима, највећим животним дилемама, најјачим осећањима у животу, друштвеним збивањима, правди и неправди, животним циљевима, срећи итд. Музички уредници Двестадвојке су већ припремили одговарајућу поп и рок “гозбу” на ову тему – остаје само да се и публика укључи у ПОП РОК ФЕСТ са својим “животним” предлозима. Почетак ове радио авантуре је у понедељак, 21. септембра у 6.00 сати, а музичка сага о животу се завршава у недељу, 27. септембра у поноћ. Тада Београд 202 прелази на јесењу програмску шему. Музички уредник и водитељ Олга Кепчија.

 

(Поп рок фест 27.09.2015/мп3

(Поп рок фест 26.09.2015/мп3

(Поп рок фест 25.09.2015/мп3

(Поп рок фест 24.09.2015/мп3

(Поп рок фест 23.09.2015/мп3

(Поп рок фест 22.09.2015/мп3

(Поп рок фест 21.09.2015/мп3 )

 


 

 

 

ВИЗИЈА 202 – УЖИВО ИЗ БИТЕФ ТЕАТРА 

 

Дан после свечаног почетка 49. Битефа у београдском Народном позоришту, ''Визија 202'' ће се емитовати уживо из Битеф театра.  

 

 

aleksandraglovacki.jpg

Гости емисије су Мирјана Карановић, председница овогодишњег жирија, Вера Коњовић, уредница Битефа на филму од његовог оснивања, као и стална преводитељка са неколико језика, Сања Крсмановић Тасић, уредница Битеф полифоније и Јелена Богавац, редитељка представе у оквиру пратећег програма Битеф зоне. О Битефу некада, о његовом општем значају, о програму и првом издању без оснивача Јована Ћирилова, чијој успомени је овогодишњи Фестивал посвећен, са гошћама разговара уредница емисије Александра Гловацки. Хронике 49. Битефа емитоваћемо свакога дана, од 11,00 и од 18,00 сати.

 

 

 

 


       
     

 

Књажевачке приче 202    

 

 

 

krunapintaric.jpgФестивал културе младих у Књажевцу почео је 6. августа, а Двестадвојка му се придружује у петак! Од 17 до 19 часова уживо смо на књажевачком корзоу, где ће нам десетак гостију описати шарм свог завичаја, шта се дешава у овом граду, и шта би они волели да се дешава. Очекују Вас приче о прошлости Гургусовца и модерном добу Књажевца, о рокенролу, спорту, археологији, младима, легендама које су смишљали мештани, књигама из којих локални основци додатно уче о свом крају... Све што један град на Двестадвојкином путовању Србијом, као и досадашњи, може да нам представи! Слушамо се - уживо из Књажевца!

Водитељка Круна Пинтарић. 

 

 

 

 


 

 

 

Радио Београд 202 уживо са 49. Гитаријаде

 

 

krunapintaric.jpgСвако вече од 29. јула до 2. августа емисије и директни преноси концерата са 49. Зајечарске гитаријаде. Будите уз Двестадвојку и слушајте наступе група Ван Гог, Кербер, Електрични оргазам, Дубиоза колектив, Генерација5, Галија... као и представљање свих демо бендова, финалиста, овогодишње Зајечарске гитаријаде. Водитељка Круна Пинтарић. Уредник Снежана Грујић.

 

 


 
 

Exit на 202

 

nkuzmic.jpgСвако вече од 8. до 12. јула у термину од 20.00 до 21.00 (субота од 21.00 до 22.00) на Двестадвојци емисије са овогодишњег Егзит фестивала. Гости Ненада Кузмића у екстерном студију Радио Београда 202 на Петроварадинској тврђави биће учесници, организатори, посетиоци фестивала... Уредник Снежана Грујић.

 


 

 

Током трајања Егзит фестивала у Новом Саду, од 9-тог до 12-тог јула 2015. године, Београд 202 ће вас свакодневно извештавати о дешавањима на и око фестивала. Сваке вечери у специјалним емисијама посвећеним Егзиту моћи ћете да чујете и разговоре са извођачима који наступају на овогодишњем Егзиту. Са њима ће, из нашег екстерног студија са Петроварадинске тврђаве, разговарати Ненад Кузмић. Поред тога, током редовног програма Београда 202 Ненад Кузмић ће репортерски извештавати о пратећим фестивалским дешавањима у Новом Саду.

 


 
 

ЧЕТРДЕСЕТШЕСТИЦА - музички маратон Београда 202

 

У недељу, 21. јуна, у Србију стиже лето. У истом тренутку на Двестадвојку стиже и летња програмска шема.

3650776_colorful-musical-notes-19434-1680x1050jpg.jpg

Београд 202 летњи период дружења са публиком започиње музичким програмом - "Поп рок фест Београда 202" под рођенданским називом "Четрдесетшестица" биће емитован од 21. јуна у 19.00 часова до суботе, 27. јуна у 2.02 поподне (14.02). Тада ће, у наставку овог музичког догађаја на радију, бити емитована вишесатна специјална емисија поводом 46. рођендана Радио Београда 202. Након тога програм се пресвлачи у летњи дезен, а крећу и прве летње емисије на Двестадвојци попут "Летње баште 202". И ово лето ће на Београду 202 бити обојено низом директних преноса значајних музичких концерата и фестивала. Први од њих су преноси са Арсенал феста из Крагујевца свако вече од 25. до 27. јуна.

У оквиру поменутог Поп рок феста којим и почиње лето, слушаоци нашег радија имаће прилику да прате многобројне једносатне дуеле у којима ће музички уредници покушати да се поиграју са по две теме у сату, и то оне које нису међусобно супротстављене већ се музички прожимају. Такође, у оквиру делова овог својеврсног "музичког маратона" ловићемо и закопано благо, односно оне музичке садржаје који су се сакрили у сенку мегахитова. Велики број сарадника Београда 202 у посебним сатима Поп рок феста, препоручиће публици одређене музичке жанрове и извођаче које иначе најрадије слушају у часовима одмора или "музичког гурманлука".

 

Желимо вам много доброг расположења овога лета. Избор је, као и увек, ваш - ако је то Београд 202, најлепше хвала!

 

 


 

Радио Београд 202 уживо из Сјенице

 

 panorama-sjenice.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уживо из Сјенице у петак 19. јуна од 14,00 до 15,00 емисија Клинцијада 202 а од 17,00 до 19,00 слушајте емисију "Сиртаки 202".

 


 

 

Миксер фестивал уживо на 202

partibrejkers.jpg

 

У директном преносу на Београду 202 са Миксер фестивала, у четвртак 04.06.2015. године од 21.30 слушајте концерте група Партибрејкерс и Straight Micky and the Boyz.

 

straightmickeyandtheboycover.jpg


Седми по реду Миксер фестивал, “Неиздрж”, траје од 3. до 7. јуна, обухватиће девет програмских целина и одвијаће се на различитим локацијама широм Савамале. Пет дана, два стејџа и десетине извођача обележиће музички програм овогодишњег Миксер фестивала. На простору некадашњег Миксалишта, у Мостарској улици бр. 5, отвара се Опен стаге, бина на отвореном, која смешта и до 2500 људи. Нови стејџ представља централну тачку музичког програма фестивала, те ће управо на овој локацији наступити неки од најзначајнијих извођача из Србије и региона.

 

Свечано отварање музичког програма Миксер фестивала 2015 биће у знаку блуза. На новотвореном стејџу 3.јуна, представиће се младеновачки блуз састав, Цоттон пицкерс. Њихов енергични наступ биће увертира за концерт реномиране блуз музичарке, Ане Поповић, која ће се након сјајног јануарског концерта поново наћи пред београдском публиком.

 

Другог дана фестивала, 4. јуна, наступиће легендарни “Партибрејкерси” и фуриозна тројка из Београда “Straight Mickey And The Boyz”. Љубитељи алтернативног звука уживаће у другом дану фестивала. Дисторзирани бас и атмосферични гитарски тонови београдског састава E-play резервисани су за почетак вечери. Током вечери, посетиоце чека и нешто тврђи звук момака из бенда Eyesburn, док ће шабачки панк-рокери, Гоблини имати част да затворе друго вече фестивала.

 

Субота вече започеће уз рок и поп ноисе звук бенда Артан Лили, који је за кратко време освојио публику у региону. Потом следе Сплићани, ТБФ (The Black Fleet), који ће својом јединственом фузијом хип-хопа и рока направити незаборавну атмосферу. Опен стаге ће трећег дана фестивала угостити и Darkwood dub, састав који већ годинама стоји као синоним за квалитетан рок звук.

 

Последње вечери фестивала талас добре енергије стићи ће уз звуке трубе. Дејан Петровић ће са својим Биг бендом покренути тела, док ће гласне жице размрдати састав Вива Воx. Последњег дана фестивала наступиће и Лорна Wинг, прошлогодишњи победник Миксеровог музичког конкурса, као и овогодишњи победник, који ће бити одабран за време Миксер фестивала.


Богат музички програм посетиоци могу да очекују и у Миксер Хоус-у. Прве две вечери резервисане су за поштоваоце џеза а за добар провод задужени су Naked и Hashima док ће петак вече добарим грувом обојити састав Eyot. Трећег дана фестивала, енергичне Сарајлије преузимају Миксер Хоусе – имена Скроз, Велахавле и Двадесеторица гарантују незаборавну журку. Уз лагане џез и блуз звуке Катарине Пејак и пријатеља публика ће упловити у последње вече фестивала. За сам крај вечери сачуван је квалитетан deep house звук момака из Soul Print Recordings-a са којим ће музички програм бити закључен.

 
 

Komentari  

 
#8 РВМ 2016-03-16 19:20
Цео дан се не чујете у Чачку!
Цитирај
 
 
#7 DA DA 2016-02-12 00:46
Ноћни програм: Широм затворених очију
Тема: Настанак и еволуција живота на земљи...
ОДЛИЧНА ТЕМА, спремна сам да учим и слушам, хмм надам се да ћу успети.
Морам
О.
Цитирај
 
 
#6 DA DA 2016-02-11 23:59
Samo opusteno...hmmm BRAVO
Hvala
za ove dosadne skolske neprospavane noci...
PRAVI LEK je pa naravno 202ka i
Сан пре сна - само опуштено
Како се најлакше опустити после напорног дана?
Двестадвојка Вам помаже у томе на свој јединствен начин уз аутосугестивни текст, духовни напев и предивну инструменталну музику у емисији'' Само опуштено''.
Музички уредник мр Милован Филиповић.
Hvaala Olivera student
knjiski uporni moljac :)
Цитирај
 
 
#5 Srecko 2016-02-09 19:36
Ne znam da li je ona voditeljka svesna koliko sam ostao bez ikakvih emocija? Šta više traži od mene?
Цитирај
 
 
#4 miško 2016-02-05 19:54
Bilo bi lepo da najbolji radio u Srbiji pređe na 128 kbps AAC stream, ipak je kvalitetniji zvuk. ;-)
Цитирај
 
 
#3 Srecna Nova godina 2016-01-14 09:41
podksrt ZAIR
Licno mislim i nemam nista protiv sto omladina(ali i seniori) gledaju u smart telefone,tablet e u prevozu-gsp.
Ako citaju neku dobru knjigu(pdf) STO DA NE,
jos ako je free vers STO DA NE,
ALI...
ako je zuta stampa hmmm.
Svako ima izbor, i new smart-hitech-IoT daje neverovatne mogucnosti, ja i dalje koristim pdf(free vers i ima ih mnogo-english), pored toga preslusavam ZAIR 202, pa evo i da se javim. Smart PHON/FAB/TAB ili nesto novo
STO DA NE...
nemogu da zamislim SEBE SAMU, da vucaram 20 knjiga, a ovako 20tak (i vise) knjiga imam u mom tabu, kako pdf, tako i audio ver.
SRECNA NOVA 2016 (srpska :)).. )
ZAIR,RADIO BEOGRADE,
Marina84
Цитирај
 
 
#2 nedeljko 2016-01-02 17:32
čestitke legendarnom glasu radija gospodinu luki mijatoviću povodom odlaska u zasluženu penziju.
Цитирај
 
 
#1 Dragoljub Crncevic 2016-01-01 00:58
sve najlepse u novoj godini zeli Dr. Project Point Blank !!!! Pozdrav ekipi !!!
Цитирај
 

Додај коментар

Следеће >
УЖИВО
Радио 1 уживо/MP3
Радио 2/3 уживо/MP3
Београд 202 уживо/MP3
Инт. позивница мај/MP3.
ИНФО/МП3
Новости дана РБ1
Вести РБ1
Дневник 202
Неда Деполо
ИНТЕРВЈУ
Срђан Гојковић Гиле
Зоран Аврамовић РБ2
Милан Нешковић РБ2
Душан Којић Која РБ2
Нада Поповић Перишић
Егон Савин РБ2
Жика Јелић РБ2
Милен Алемпијевић РБ2
Бојана Брешковић РБ2
Петар Живадиновић РБ2
Јово Анђић РБ2

ИЗДВАЈАМО
Студио 6
Теме Трећег програма
Спортски преноси
Музички догађаји
Репертоар-Драмски п.
Метрополитен опера
Циклуси Tрећег програма
Загађивач године
Награда Радмила Видак
Дан радио драме
Конкурс - драмска дела
Сећање на Гагија РБ1
Књига године РБ2
Рођендан уметности
Дани радионице звука
Златни микрофон РБ
РБ на сајму књига
91. рођендан РБ
Награда Неда Деполо
Мокрањчеви дани
Дан сећања РБ1
РБ - уживо из Књажевца
„Тимочка лира “ 2015.
Exit на 202
Добро јутро децо РБ1
РБ уживо из Врања
РБ - уживо из Суботице
Свечана академија РБ
РБ - уживо из Неготина
РБ - уживо из Зајечара
РБ - уживо из Косјерића
РБ2 - уживо из Крагујевца
46 година Београда 202
Маслинова грана РБ2
Награђени новинари
АКЦИЈЕ
Ноћ музеја 202
Војкан Борисављевић
Црни и Зелени лист РБ2
202 - уживо са ФЕСТ-а
Концерт Хладног пива
202 на Кустендорфу
Битеф - 202
Зајечарскa гитаријадa
Зелени радио РБ2
Љубав у твом срцу РБ
Пружена рука - 202
АНКЕТА
ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ 2016 У СРБИЈИ СУ:
 
kontakt: webmaster