♦♦♦ ДАНАС ЈЕ РЕФЕРЕНДУМ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ♦♦♦ ДАЧИЋ: СРБИЈА НЕЋЕ УВЕСТИ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ И ТАЧКА ♦♦♦ МЕРКЕЛ: ЦИЉ ПОТПУНО ЗАУСТАВЉАЊЕ ИЛЕГАЛНЕ МИГРАЦИЈЕ ♦♦♦ ДОДИК: ТРОЈЕ СУДИЈА УСТАВНОГ СУДА БИХ УМЕСТО 5 ВЕЋ 20 ГОДИНА ♦♦♦ УН: ПРЕКО МИЛИОН ЉУДИ У АЛЕПУ БЕЗ ВОДЕ ♦♦♦ СТЕФАНОВИЋ: СРБИЈА НИЈЕ ЗАДОВОЉНА БЕЧКИМ САМИТОМ ♦♦♦ ПОГИНУЛИ РАДНИЦИ НА ГРАДИЛИШТУ У МОСКВИ НИСУ ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ ♦♦♦ ЗАВРШЕН САМИТ У БЕЧУ ♦♦♦ ЈАНКОВИЋ ПОРАЖЕНА У ФИНАЛУ У КИНИ ♦♦♦ СВЕ СПРЕМНО ЗА РЕФЕРЕНДУМ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
Почетна страна arrow Београд 202
25.09.2016
РАДИО БЕОГРАД
Почетна страна
91. рођендан РБ
Управа
Вести
Контакт
Маркетинг РБ
Фреквенције
Издавачка делатност
Индок билтен
РТС на сателиту
Документација РБ
Библиотека РБ
Линкови
Мапа сајта
Претрага
Студио 6 

Миленино коло

Зелени, Црни лист
Да Вас подсетимо
31.jpg
BeoTelNet
Сателитски Програм
Сателитски програм
ПРОГРАМИ
Радио Београд 1
Радио Београд 2
Радио Београд 3
Београд 202
Драмски програм
ЕМИСИЈЕ
Седмица РБ1
У првих пет РБ2
Сваштара 202
Таласање РБ1
Гозба РБ2
Визија 202
Миленино коло РБ1
Спортски споменар РБ1
Град РБ2
Музичка плетеница РБ1
Спорови у култури РБ2
У средишту пажње РБ1
Време музике РБ2
Хит Недеље 202
Како слушати музику РБ2
Индекс 202
Српски на српском РБ1
Светска сцена РБ2
Код два бела голуба РБ1
Клуб 2 РБ2
Пут свиле РБ2
Изворишта РБ1
Говори да бих те... РБ2
Вечерас заједно РБ1
Дигиталне иконе РБ2
Сусретања РБ1
Ризница РБ2
Ноћни програм РБ1
Степеник РБ2
Невидљиви људи РБ2
Етника РБ1
Игла на винилу РБ2
Соларис РБ2
Поп карусел РБ1
Антикотека РБ2
Чекајући ветар РБ2
Од злата јабука РБ2
Храм РБ2
Речено и прећутано РБ2
Џез сцена РБ2
Неонска дуга РБ2
Бескрајни плави круг РБ2
Музичка продукција
РЕКЛИ СУ
Александар Вучић
Роберт К. Млађи
Милош Земан
Сергеј Лавров
Новак Ђоковић
Томислав Николић
Владимир Путин
Ивица Дачић
О нама
Фреквенције
Маркетинг
Рубрике
Данас на програму
Најава програма
Контакт
Емисије
Акције
на програму:
06:00 • УСТАНАК


Устанак

Оно што је вама јутро, нама је „Устанак“.


А кад смо већ будни, ред је да вам пожелимо „Добро јутро" и насмејемо вас. Свакодневне ситуације, свима добро знане, очима Дарка Коцјана. Причу о кафани, као последњем боемском уточишту, испричаће вам Данка Стојиљковић и Тома Здравковић у „1001 трагу". А,Миодраг Стошић, Вам честита рођендан,тако што каже да рођендане волимо, све док не почну да се репризирају. Мала доза комплекса, она која не доноси патњу, није нужно лоша, поручује Оља Перић, у „МОДИ". Она нас наводи да се понашамо у скаду са вредностима већине. Колико пута дневно треба прати зубе, користити конац или не, истраживала је Весна Алексић, у причи о хигијени зуба. Ту је и „КВАКА", Драгутина Роквића, и музика, уз коју се, ипак, најлепше будимо.

Уредник: Дејан Грујић.
Водитељ: Јасмина Ђекић.

следи:
09:00 • РЕЧЕНИЦА КОЈА ДАН ЗНАЧИ
Акције Штампа
01.03.2011 00:00

 

  

Двестадвојка у граду винаПрва станица на јесењој турнеји Београда 202 је Александровац.

aleksandrovac.jpg


Највећа светковина виноградара Александровачке жупе више од пет деценија окупља винаре и излагаче а производња вина у једном од најпознатијих виноградарских подручја не само у Србији него у читавој Европи сеже у много, много давнију прошлост. Александровац неодољиво привлачи и љубитеље вина и оне који умеју да препознају велике потенцијале ове средине, не само у области виноградарства. Петак 23.09.2016, од 17.00 до 18.00, Радио 202 резервише за вино, грожђе, марљиве Жупљане и наше гостољубиве домаћине. Надамо се да ћете бити са нама.

 


 

 

Радио Београд 202 уживо из ВрбасаКараван Радио-Београда наставља свој пут. У среду 21.09.2016. године смо у Врбасу. А из нашег студија у том граду, уживо се дружимо са вама од 17.00 до 19.00.

vrbas.jpg 

Разгледницу овог војвођанског града послаће вам челни људи Врбаса, они који брину о његовим туристичким потенцијалима, о тамошњем културном животу, здравом спортском духу и поетском сензибилитету. Кроз врбашке приче и песме, јер познат је као град песника, водиће вас Јелена Кнежевић.

(Двестадвојка уживо из Врбаса 21.09.2016/мп3 )  

 


 

 

 

Гитаријада, пренос на Београду 202 од 21.00

 gitarijada.jpg

Ексклузивно само на Двестадвојци директни преноси концерата са јубиларне 50. Гитаријаде. Од 21.00 Радио Београд 202 уживо из Зајечара.

Водитељи Милош Георгијевић Гера и Милош Поповић Поп.

 

 


 

 

Радио Београд 202 води Вас овог викенда у Врњачку Бању,

на фестивал љубави - Love fest.


lovefest2016.jpg

Пренеће Вам део атмосфере, доста позитивне енергије, и гомилу утисака са фестивала који је пре 10 година покренут на Мосту Љубави. Екипа "Двестадвојке" ће разговарати са учесницима, организаторима, гостима и посетиоцима фестивала, и овогодишњу "љубавну причу" сумираће у двосатни специјал. Емисија ће се реализовати уживо у суботу 06.08.2016. са почетком од 21.00 час. Love fest се ове године одржава од 4-6. августа у Врњачкој Бањи, а наступају Партибрејкерс, Рамбо Амадеус, Дисциплина Кичме, Бјесови, Марчело, E-Play, Irie FM и још много бендова и извођача.

 


 

Олимпијски круг Двестадвојком

rio2016.jpg

Сваког радног дана, од петка 5. до понедељка 22. августа од 12.00 до 13.00 часова Олимпијски круг Двестадвојком.

Тако смо назвали емисију посвећену Олимпијским играма у Рио де Жанеиру у којој ће вас новинари Двестадвојке, бар на један сат пребацити преко океана. Чућете, апсолутно све о резултатима наших спортиста. Са њима ћемо прослављати победе и освојене медаље, понекад и туговати због пораза. О спорту ће причати и они који професионално немају везе са њим, али ће као и сви ми бити у улози навијача. За слушаоце нашег Олимпијског круга припремили смо награде, врхунску музику, навијачко расположење.

 


 

Београд 202 и Радио Београд 2

 

festivalkulture.jpg

У емисији Књжевачке приче у петак 05.08.2016. године од 17.00 часова, Двестадвојка Вас води у Књажевац, град који је више од пола века домаћин Фестивала културе младих Србије.

Упознаћете наше домаћине, представнике најзначајнијих културних институција у граду, Библиотеке, Дома културе, Завичајног музеја...

ivanavesic.jpg 

Водитељ: Ивана Весић.

 
 

 

Шабачки летњи фестивал - директан пренос на Београду 202

 sabac1.jpg

Двестадвојка наставља са специјалним емисијама које током лета реализује уживо са најбољих домаћих фестивала! У суботу 30.07.2016. године од 21.00 преносимо Вам део атмосфере и утиске са четрнаестог издања Шабачког летњег фестивала, који ће бити одржан од 29. до 31. јула на простору Шабачке тврђаве и Старог града. Бајага и Инструктори, Ван Гог, Дарен Емерсон, Хладно пиво, САРС, Звонко Богдан, Атеист Реп, Ху Си, Марко Настић и још много имена регионалне сцене смењиваће се на две бине. Као што је већ најављено, овогодишњи учесници ће посебну част указати вечитом дечаку рокенрола - Влади Дивљану, тако што ће обрадити и извести по једну песму из његове богате каријере. Чујемо се!

Водитељ Милош Поповић Поп.

 

 


  

Аеро Рок Фест, пренос на 202Двестадвојка на првом Аеро Рок Фесту, у суботу 23.07.2016. године од 21.00, на јединственом спектаклу који се дуго чекао!

aerofest.jpg 

Преносимо вам део атмосфере, разговарамо са учесницима, организаторима и посетиоцима, а чућете и приче о занимљивим летелицама и самом аеродрому ''Бреге''!

Од 22. до 24. јула на спортском аеродрому у Краљеву наступају - Рибља чорба, Ју група, Освајачи, Атомско сколониште, С.А.Р.С., Коља и гробовласници, Ајри ФМ, Артан Лили, Вила Филозофина и други. Трећег дана фестивала ће бити одржан аеро- митинг! Посетиоци ће моћи да једре, лете, спуштају се параглајдингом и падобранима. Чујемо се - и на небу и на земљи!

Водитељи - Милош Поповић и Милош Георгијевић.

 


 

Београд 202 - уживо са Палићког филмског фестивала


palicfest.jpg

Поздрав са Палића! Са Палићког језера, из нашег фестивалског студија, у четвртак 21.07.2016. године од 17.00 часова, преносимо атмосферу једне од најзначајнијих филмских манифестација у региону, 23. Фестивала европског филма Палић.

Угостићемо реномиране европске и домаће ауторе, селекторе програма, са којима ће Јелена Кнежевић разговарати о филмовима, о питањима која њима аутори постављају, о томе шта је у фокусу европске кинематографије ове године, а шта је у фокусу организатора Палићког фестивала, који из године у годину јасним концептом представља оазу уметности у оази природе.

 

 


Концерт групе ''Бјесови'' - директан пренос на 202

 bjesovi.jpg

Ексклузивно само на Двестадвојци. У среду, 20. јула, од 21.30ч, директан пренос концерта групе "Бјесови" са Бир гардена на Ади Циганлији. 

  

47 година Радио Београда 202

 

 radiobeograd202b.jpg

 

Hајмлађи програм Радио Београда, популарна „Двестадвојка ", 27. јуна обележава 47 година рада. "Радио будућности", један од слогана, истинска је намера Двестадвојке.

Први пут у историји радиодифузије у Србији, Београд 202, заједно са Техником Радија, реализоваће живи видео стрим на Јутјуб каналу Радио Београда и на својој званичној Фејсбук страници. Страница је доступна свима, без обзира да ли имате Фејсбук налог или не.

Од 14.00 до 16.00 сати, захваљујући сарадњи са Институтом„Михајло Пупин" - Центром за роботику, у Кaмeнoj сали Рaдиo Бeoгрaдa, а зaтим и у лајв стримингу, присутне ће у име Двестадвојке поздравити робот Нao. Окупљени ће први пут моћи да виде и чују како се робот сналази у улози радио домаћина.

Емисију воде Круна Пинтарић и Ружица Врховац.

 


 

 

 

 202 уживо са Арсенал феста 

fest06.jpg

 Директни преноси 23-24.06. концерата из Крагујевца са Арсенал феста група: Електрични оргазам и Ничим изазван и Масима Савића.

 

 

 


 

Двестадвојка уживо из Александровца - са Трећих Буциних дана

 

Из Буцине кафане, код Џамбаског бора у Александровцу, у четвртак 16.06.2016. године од 17.00 уживо реализујемо емисију са трећих “Буциних дана”.

bucinidani1.jpg 

Ова позоришно-књижевна светковина, организована је са идејом да чува успомену на Милосава Буцу Мирковића, великог позоришног и књижевног критичара, есејисту, песника, заљубљеника у уметност и живот. За време фестивала његова родна Жупа је једна велика позорница и ту атмсоферу вам доносимо у емисији. У нашем студију гости ће бити учесници и организатори фестивала: глумица Мира Бањац, ансамбл победничке представе Стеријиног позорја "Пијани" која ће те вечери бити изведена у Александровцу, глумица Горица Поповић, књижевник Јанко Вујиновић, кустоси тамошњег Музеја винарства и виноградарства, песници, позоришни критичари.

Водитељ је Јелена Кнежевић.

 


 

 

УЖИВО ИЗ СТУДИЈА 6 - НОЋ МУЗЕЈА


Популарна Двестадвојка, својим целовечерњим програмом 21.05.2016. придружује се манифестацији "Ноћ музеја".

 

nocmuyeja.jpg

 

Ако дођете у суботу 21. маја после 21.00 до Зграде Радио Београда и придружите нам се у студију 6, уживаћете у музици 60-тих и 70-тих коју ће изводити: ВИС Лимунадa, Стари мајстори, Срђан Марјановић, Влада Џет Бенд, Bricks and Canes, Blues machine. О догађајима тог времена разговараћемо са колегама Дејаном Ђуровићем, Луком Мијатовићем, Зораном Модлијем, Љубом Нинковићем... Са нама ће те ноћи бити и истакнута имена из света спорта, глуме, јавног живота. Сви учесници програма биће довежени Фићама и Веспама до улаза у студио 6 а и сами посетиоци ће моћи да се боље упознају са најпопуларнијим возилима тог времена.

За посетиоце, омогућили смо разгледање и снимање гласовних порука у ХД колима Технике Радио Београда која ће бити паркирана на почетку Хиландарске улице. У фоајеу Студиjа 6, чекају Вас технички експонати из богате историје Радио Београда, као и фотографије из историјата Радио Београда 202, инструменти и гитаре из тог времена као и могућност да слушате музику са грамофона.

 


         

 

 

ИНДЕКС 202 УЖИВО ИЗ ДОМА КУЛТУРЕ СТУДЕНТСКИ ГРАД

  

Индекс, најслушанија и најстарија студентска емисија Радио Београда 202, у уторак 17.05.2016. године, биће реализована из Дома културе ''Студентски град''.

dksg202.jpg 

Ово ће бити несвакидашња прилика да уживо пренесемо атмосферу из једног од највећих студентских пребивалишта на Балкану, у трајању целе радијске емисије. Угостићемо занимљиве становнике ''Студењака'' и ексклузивног госта Желимира Жилника, који ће држати предавања о филму. Причаћемо и са надлежнима ДКСГ, као и са члановима сјајног састава ''старог вала'' ВИС Лимунада, који ће баш те вечери одржати концерт. Заинтересовани за овај догађај могу уживо слушати пренос путем таласа Двестадвојке или пратити емисију са лица места, на летњој сцени ДКСГ. 

 

 


 


Концерт Војкана Борисављевића, пренос на 202Само на Двестадвојци директан пренос у четвртак 05.05.2016. године у 20.30 ауторског концерта "Моја одисеја" Војкана Борисављевића поводом 50 година уметничког рада овог свестраног музичара.

 

prenos0505.jpg

 

Уживаћете уз незаборавне мелодије: Љубав је само реч, Лаку ноћ драга, Вишња на Ташмајдану, Маестро свирај, Има времена...

Учествују: Лео Мартин, Јадранка Јовановић, Љиљана Стјепановић, Милан Лане Гутовић, Иван Босиљчић, Жељко Васић, Бети Ђорђевић...

Уметничким ансамблом Министaрства одбране "Станислав Бинички" диригује Војкан Борисављевић.

Пуно разлога да и ово вече проведете уживајући уз таласе Београда 202 који ће бити на лицу места.

 


 

 

 

ИЗЛОЖБА РОК МУЗИКА СЕ СЛУША И ГЛЕДА

 

 muzejradio.jpg


Радио Београд 202 и удружење Институт за савремену музику отворили су Изложбу под називом "Рок музика се слуша и гледа". И у излозима Библиотеке РТС Радио Београда изложен је део књига из фонда Библиотеке, као подршка манифестацији. Поставка траје до краја априла, затим се сели у хол РТС-а где ће бити представљена у Ноћи музеја.

Фото: Гордан Јовић.

 

 

 

 


 

 

202 уживо са Фест-а 

 fest202.jpg

 

Вечерас 26.02.2016. године почиње Фест, а ми вам доносимо све битне информације и преносимо атмосферу тик пред отварање.

 

У нашем студију у Сава Центру, одакле се пружа поглед на Велику дворану у којој ће у 19.00 свечано бити отворен 44. Фест, угостићемо организаторе највећег филмског фестивала код нас, глумце, редитеље чији су филмови у програму, а наш репортер ће се јавити са црвеног тепиха којим ће прошетати највеће домаће, али и иностране филмске звезде.

 

Са вама ће бити Јелена Кнежевић.


 

 

 

Концерт групе ''Хладно пиво'', пренос
 
 
hladnopivo.jpg
 
Ексклузивно, само на Радију Београд 202, пренос концерта групе “Хладно пиво”, из београдске Хале спортова, у петак, 26. фебруара 2016. године од 21.00 час.
 
 

 

202 уживо са Кустендорфа

 

У понедељак и уторак 25 и 26.01.2016. године, од 17.00 до 19.00 студио Београда 202 биће на Мокрој Гори, у бајковитом Дрвенграду, на Деветом међународном филмском и музичком фестивалу “Кустендорф”.

 

 

 202nakustendorfu1.jpg

 

Разговараћемо са гостима фестивала, реномираним филмским ствараоцима и новим, младим ауторима, који долазе из целог света и такмиче се за главну фестивалску награду Златно јаје. Пренећемо вам атмосферу и све занимљиво што се дешава на овом специфичном фестивалу, који слави креативност, ауторство, аутентичност, уметност и дружење, а ове године се одржава под слоганом "Гуске ће спасити филм".

 

         

Са вама ће бити Јелена Кнежевић.

 (Уживо са Кустендорфа 26.01.2016/мп3 )

(Уживо са Кустендорфа 25.01.2016/мп3 ) 

 

 
 

Новогодишњи маскенбал


novagodina2.jpg

Новогодишњи радио маскенбал Радио Београда 202 почиње 28. децембра и траје до 1. јануара 2016. године. Tачно у подне скидамо маске у Улици отвореног срца када почиње програм на бини испред зграде Радио Београда.


Ако нам укажете поверење и будете са нама уживаћете у фантастичној музици, хумору, забави, добром расположењу, честиткама и осмесима. У емисијама посвећеним новогодишњим празницима, пожелећемо "Tри плус једну жељу за златну рибицу", подсетити на највеће спортске успехе у "Експорту 2015", насмејати сатиричним садржајима у "Занзибару", препоручити Вам најбољу домаћу музику за дочек Нове 2016, саслушати предвиђања за наредну годину, прогласити заједно са Вама музичке химне заљубљених, уживати уз "Мини облак у бермудама" а пред поноћ провозати кочијом водећи рачуна да се не претвори у бундеву. Ово је само део богате програмске понуде коју је редакција Београда 202 пропремила својим слушаоцима за новогодишње празнике.

 


 

 

Концерт године – пренос na 202

Београд 202 уживо у суботу 12.12.2015. године од 21.00 из Новог Сада са Концерта године.

 

koncertgodine.jpg

 

Новосадски Концерт године одржава се у великој Сали Спенса, са почетком у 16.00 часова. Пред новосадском публиком ће на овој бини наступити бројна музичка имена из земље и региона као што су Хладно пиво, Ничим изазван, Артан лили, Гоблини, Партбрејкерси и многи други, а организатори најављују традиционално добар провод.

У емисији коју реализујемо из Новог Сада из СПЕНС-а ослушните атмосферу и утиске са овогодишњег издања Концерта године.

Водитељ Ненад Кузмић


 

 


 

Komentari  

 
#8 neko ko ga zna 2016-09-22 23:42
zasto ne objavite da stosic-kulic ima vrlo prizeman humor,time nije za talas 202 ?
Цитирај
 
 
#7 paun 2016-08-22 11:11
beer fest ste odradili vrh,kao da sam bio tamo...
Цитирај
 
 
#6 m. vukosavljevć 2016-08-20 15:19
Godinama volim da slušam radio beograd 1 i vašu 202,a skoro nikada se ne javljam u program.Međutim ,u zadnje vreme kada čujem izvesnog voditelja Miodraga Stošića, ja slušanje izbegavam. Stošić Miodrag obiluje ironijom, cinizmom ,arogancijom i neumesnim komentarima na račun javljanja slušaoca. Njegova emisija četvrtkom ''Šta je sporno'' izgubila je svaki smisao postojanja ( što se čuje i po broju zainteresovanih slušalaca i sms poruka),te smatram da bi urednik trebao da se pozabavi Stošićevim daljim bitisanjem na radiju 202. Takvim autorima više je mesto na onim radio stanicama gde se promoviše praznina. Svako dobro želim,jer ostali uposleni su superiorni !
Цитирај
 
 
#5 Nebojša Paunovic 2016-08-19 12:04
ODBOJKAŠICAMA - CARICAMA
ZA BIANKU I DRUGARICE

NAJVEĆA SU VAŠA SRCA
I NAJVEĆI VI STE BORCI
VI STE CURE GENIJALNE
VI STE NAŠE SREĆE TVORCI

BODRIMO VAS I VOLIMO
PRIPREMAMO DOČEK GALA
PONOSNI SMO ŠTO STE NAŠE
I YA SVE VAM MNOGO HVAAALAAAA

P.S. BRAAAAVOOOOOOO
ANA, JANA I DUNJA
Цитирај
 
 
#4 nedeljko 2016-08-14 08:26
odlican prenos iz zajecara
Цитирај
 
 
#3 Kokpit 360 i ZaiR20 2016-07-31 23:41
Dobro vece,
poklon ma SITNICA za ZAIR TIM 202,
na YOUTUBE...prelepo

1 awesome _-¯♥‿♥¯-_ type in youtube >>>
360° cockpit view | SWISS Airbus A320 | Geneva – Zurich

2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) >>>
360° cockpit view | Fighter Jet | Patrouille Suisse

3 MA RASTUUUURA Music is my LIFE, MY LIFE IS AIR or...interstelar
wooooow >>>
[HD] Jet Cockpit-view Compilation 1

¯\_(ツ)_/¯♥_♥¯\_(ツ)_/¯
BLAGO PILOTIMA mmmmmmm, ZAIR hvala, na edukativnom materijalu , evo i moj doprinos...YESSS (*_*)

DREAM_PILOT `98
avion, ...padobran,... nasa shatll...ma SVE MI ODGOVARA (|:)-
Цитирај
 
 
#2 nedeljko 2016-06-01 13:56
preteraste sa izvesnim rasicem ,covek ocito da je zeljan medija i neke koristi od istih.
djordje nikolic ,tzv david ,nedavno bas na ovom radiju ispljuvao tv emisiju '' nikad nije kasno'',a onda ga pre neko vece videh u ziriju iste.. zanimljivo...a vec o bori corbi i njegovom karakteru necu da trosim vreme... pozdrav
Цитирај
 
 
#1 РВМ 2016-03-16 19:20
Цео дан се не чујете у Чачку!
Цитирај
 

Додај коментар

Следеће >
УЖИВО
Радио 1 уживо/MP3
Радио 2/3 уживо/MP3
Београд 202 уживо/MP3
Инт. позивница /MP3.
ИНФО/МП3
Новости дана РБ1
Вести РБ1
Дневник 202

Рио 2016
Неда Деполо
ИНТЕРВЈУ
Жарко Ковачевић РБ2
Петар Николић РБ2
Зоран Аврамовић РБ2
Слободан Гавриловић
Лав Братуш РБ2
Славко Штимац РБ2
Бранимир Карановић
Петар Арбутина РБ2
Дивна Вуксановић РБ2
Горан Бабић РБ1
Зоран Модли РБ2
Јасмина Трумбеташ РБ1
Гојко Божовић РБ2
Вук Драшковић РБ2
Беби Дол РБ2
Драган Великић РБ2
Мустафа Надаревић РБ2
ИЗДВАЈАМО
РБ - уживо из Врбаса
Награда Неда Деполо
На три воде РБ2
Теме Трећег програма
Мокрањчеви дани
Спортски преноси
Репертоар-Драмски п.
Музички догађаји
Циклуси Tрећег програма
„Тимочка лира “ 2016.
Летњи фестивали РБ3
202 - Уживо из Шапца
47 година Београда 202
Добро јутро децо РБ1
Студио 6
Метрополитен опера
Загађивач године
Награда Радмила Видак
Дан радио драме
Конкурс - драмска дела
Сећање на Гагија РБ1
Књига године РБ2
Рођендан уметности
Дани радионице звука
Златни микрофон РБ
РБ на сајму књига
91. рођендан РБ
Дан сећања РБ1
РБ - уживо из Књажевца
Exit на 202
РБ уживо из Врања
РБ - уживо из Суботице
Свечана академија РБ
РБ - уживо из Неготина
РБ - уживо из Зајечара
РБ - уживо из Косјерића
РБ2 - уживо из Крагујевца
Маслинова грана РБ2
Награђени новинари
АКЦИЈЕ
Зајечарскa гитаријадa
Концерт Бјесови - 202
Буцини дани 202
Ноћ музеја 202
Војкан Борисављевић
Црни и Зелени лист РБ2
202 - уживо са ФЕСТ-а
202 на Кустендорфу
Битеф - 202
Зелени радио РБ2
Љубав у твом срцу РБ
Пружена рука - 202
АНКЕТА
ВЛАДА ПРЕМИЈЕРА ВУЧИЋА ИМА СВЕ ИЗГЛЕДЕ ДА БУДЕ:
 
kontakt: webmaster