♦♦♦ НОВАК У ПОЛУФИНАЛУ У МОНТЕ КАРЛУ ♦♦♦ ЖЕНЕВСКИ ДОГОВОР БЕЗ РЕЗУЛТАТА ♦♦♦ ПОБЕДА ЗИМОЊИЋА И НЕСТОРА ♦♦♦ "СТО ГОДИНА САМОЋЕ И ТУГE ЗА МАРКЕСОМ" ♦♦♦ ТРАГЕДИЈА НА МОНТ ЕВЕРЕСТУ ♦♦♦ ОПРЕЗ ЗА АМЕРИЧКЕ ГРАЂАНЕ НА КОСОВУ ♦♦♦ ВЕЛИКИ ПЕТАК У ФАМАГУСТИ ♦♦♦ РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИК ♦♦♦ СРБИМА ЗАБРАЊЕН ДОЛАЗАК У ЂАКОВИЦУ ♦♦♦ ВЕЛИКИ ПЕТАК- ПРАЗНИК ХРИШЋАНСТВА
Почетна страна arrow Радио Београд 2
19.04.2014
РАДИО БЕОГРАД
Почетна страна
О првих 90 година
Управа
Вести
Контакт
Маркетинг РБ
Фреквенције
Издавачка делатност
Индок билтен
РТС на сателиту
Документација РБ
Библиотека РБ
Линкови
Мапа сајта
Претрага
Избори 2014
Да Вас подсетимо
100.jpg
BeoTelNet
met1314.gif
Сателитски Програм
Сателитски програм
ПРОГРАМИ
Радио Београд 1
Радио Београд 2
Радио Београд 3
Београд 202
Стереорама
Драмски програм
ЕМИСИЈЕ
Седмица РБ1
У првих пет РБ2
Индекс 202
Таласање РБ1
Гозба РБ2
Мућни главом 202
Спортски споменар РБ1
Град РБ2
Музичка плетеница РБ1
Деца XX века 202
Спорови у култури РБ2
Време музике РБ2
У средишту пажње РБ1
Хит Недеље 202
Како слушати музику РБ2
Српски на српском РБ1
Окрени нулу РБ2
Код два бела голуба РБ1
Клуб 2 РБ2
Лексикон 202
Пут свиле РБ2
Отисак душе 202
Изворишта РБ1
Говори да бих те... РБ2
Вечерас заједно РБ1
Дигиталне иконе РБ2
Сусретања РБ1
Ризница РБ2
Ноћни програм РБ1
Степеник РБ2
Етника РБ1
Игла на винилу РБ2
Поп карусел РБ1
Антикотека РБ2
Чекајући ветар РБ2
Од злата јабука РБ2
Храм РБ2
Речено и прећутано РБ2
ДОМ 202
Џез сцена РБ2
Музичка продукција
РЕКЛИ СУ
Владимир Путин
Ивица Дачић
Томислав Николић
Мило Ђукановић
Вук Драшковић
Новак Ђоковић
Александар Вучић
Теодор Мерон
О нама
Емисије
Фреквенције
Најава програма
Данас на програму
Контакт
Критика РБ2
на програму:
00:00 • ЕМИТУЈЕ СЕ ТРЕЋИ ПРОГРАМ
Други програм се емитује од 05.00 до 20.00. Трећи програм Радио Београда који сада слушате задржао је старо име будући да је оно само по себи већ деценијама синоним за уметничке и културне садржаје највишег нивоа који су, по општеважећој дефиницији у европским размерама, усмерени ка ужим интелектуалним круговима. Овај програм је препознатљив пре свега по томе што прати савремену друштвену и научну мисао, као и по емитовању експерименталних садржаја.
следи:
05:00 • НOВИ ДAН
О нама
 
 

СВЕЧАНО УРУЧЕНА

НАГРАДА РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈЕ СРБИЈЕ ЗА ЛЕПОТУ ГОВОРА “РАДМИЛА ВИДАК”

 

 

У понедељак, 14. априла, у Каменој сали Радио Београда додељена је новоустановљена Награда Радио-телевизије Србије за лепоту говора “Радмила Видак”. Овим признањем чува се успомена на првог лектора Телевизије Београд, велику језичку просветитељку Радмилу Видак, која се деловањем у програмској свакодневици Телевизије и Радија и у Језичком савету РТС-а истрајно борила за коректност акценатског интерпретирања и стилску лепоту изговорене речи. Признање у виду Повеље додељиваће се сваке године на дан рођења Радмиле Видак.

 

nagradarv1.jpg  nagradarv2.jpg 
nagradarv3.jpg  nagradarv4.jpg 

 

 

Први добитник ове награде је дугогодишњи спикер Радио-телевизије Србије Жарко Обрачевић. Око овакве одлуке није било двоумљења – предлози колега стигли су и са Радија и са Телевизије. Глас Жарка Обрачевића готово је постао заштитни знак Радио Београда, мера доброг говора и језика.

 

 

 nagradarv5.jpg

 

Додељено је и Специјално признање “Радмила Видак” - добила га је емисија Првог програма Радио Београда “Српски на српском” која се од октобра 2012. емитује сваког радног дана и на сажет, духовит начин, у драмској форми, обрађује честе језичке недоумице. Са некима од њих у живом извођењу упознали су нас глумци Јадранка Селец и Феђа Стојановић. Уз њих, ауторски тим ове емисије чине: Мирјана Блажић Микић, аутор сценарија и уредник, Слободан Ђукић, редитељ и Драгомир Станојевић, музички уредник.

 

nagradarv6.jpg 

 

Добитницима је награде доделио генерални директор РТС-а Никола Мирков, а о успомени на сарадњу са Радмилом Видак говорили су књижевник и уредник ТВ Београд у пензији Мирослав Савићевић и Дарко Татић, редитељ.

 

 nagradarv7.jpg

 

Са одлукама жирија присутне је упознао лингвиста Владо Ђукановић, председник овогодишњег жирија.

 

 
nagradarv8.jpg
 

 

 

РАДИО БЕОГРАД 2 - КУЛТУРНИ КРУГОВИ – ПРЕНОС ИЗ НИША

 

Обележавајући 90 година постојања Радио Београда, емисију "Културни кругови" у петак 04.04.2014. године емитујемо из Ниша.

nis.jpg

Представићемо културни и уметнички идентитет овог града. Разговараћемо са представницима најважнијих институција културе у Нишу, са људима који организују позоришне, ликовне, музичке, филмске догађаје...

 

Тематски део емисије, Гутенбергов одговор, биће посвећен књижевној сцени у Нишу. О књижевности ће говорити Горан Максимовић, декан Филозофског факултета у Нишу, писац Дејан Стојиљковић, песник Горан Живковић, главни уредник часописа "Градина" и писац Зоран Пешић-Сигма...

nis0404.jpg

Аутори емисије су Тамара Крстић и Биљана Мијалковић, уредник Сања Милић.

(Културни кругови уживо из Ниша/мп3)


  

РАДИО БЕОГРАД 2 - НАГРАДА ЗЕЛЕНИ РАДИО

zeleniradio1.jpg


У току је жирирање за доделу признања Радио Београда 2 ЗЕЛЕНИ РАДИО - еколошки допринос године.


Награда је основана са циљем да подстиче публицистичко, едукативно, интелектуално, уметничко, методолошко и свако друго креативно еколошко ангажовање. Кандидате предлаже жири који сачињавају новинари еколошких рубрика из штампаних, електронских и дигиталних медија Србије.


Седамнаест новинара, из недеље у недељу, у емисији "Чекајући ветар" даје и образлаже предлоге и за признања ЗЕЛЕНИ ЛИСТ- борцима за заштиту животне средине и ЦРНИ ЛИСТ - највећем загађивачу године, које додељујемо у сарадњи са Покретом горана Војводине.


 

zeleni2.jpgМилисав Пајевић, уредник еколошког билтена "Еко-нец" из Крагујевца, овонедељни је члан новинарског жирија за доделу нашег признања. У емисији Чекајући ветар Радио Београда 2 у недељу 13.04.2014. године, чућете његове предлоге и образложења за награду "Зелени радио - еколошки допринос године", признање "Зелени лист - борцима за заштиту животне средине" и етикету "Црни лист- највећем загађивачу године". Биће речи и о проблемима са којима се суочава новинар који ангажовано прати теме из области екологије, као и о томе да се упорно притискање инстутиција на крају ипак исплати.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

 

(Чекајући ветар 13.04.2014/мп3)

 

 

zemlja.jpgОве недеље, предлоге за награду Зелени радио – еколошки допринос године, признање Зелени лист – борцима за заштиту животне средине и етикету Црни лист – највећем загађивачу године, у емисији Чекајући ветар Радио Београда 2 у недељу 06.04.2014. године, даће чланице новинарског жирија Славица Тувић из агенције "Танјуг" и Драгана Вучићевић из Информативног програма РТС-а.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

 

 

(Чекајући ветар 06.04.2014/мп3)

 

 

crni.jpgМарина Ценић, уредница еколошког сајта "Зелена Србија", агенције БЕТА, и Јованка Станојевић, дописница РТВ Бор из Неготина, овонедељни су чланови жирија за доделу признања Зелени лист – борцима за заштиту животне средине, Црни лист – највећем загађивачу године и награду Зелени радио – еколошки допринос године. Осим што ће дати и образлагати своје предлоге, у емисији Чекајући ветар Радио Београда 2 у недељу 30.03.2014. године, говориће и о томе како редакције и уредништва у Србији гледају на еколошке теме, зашто се оне и даље сматрају недовољно интересантним а када се обрађују – да ли је то на прави начин.

 

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

(Чекајући ветар 30.03.2014/мп3)

 

zeleni.jpgУ недељу 23.03.2014. године, у емисији Чекајући ветар, настављамо жирирање за признања програма Радио Београда 2 и емисије "Чекајући ветар": Зелени лист – заштитницима животне средине и Црни лист – загађивачу године, која додељујемо у сарадњи са Покретом горана Војводине. Жири, који сачињавају новинари еколошких рубрика из штампаних, електронских и дигиталних медија Србије, дају предлоге и за награду Зелени радио – еколошки допринос године. Из емисије у емисију, по двоје колега предлаже и образлаже предлоге, говорећи и о ситуацији у области екологије на локалу, али и у читавој Србији. Ове недеље, гости су Ружа Хелаћ, уредница "Зелене патроле на делу" из Новог Сада и Жељко Станковић, уредник сајта "Екологија" из Пожаревца.

 

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

(Чекајући ветар 23.03.2014/мп3)

 
zelenilist.jpgНаставља се жирирање за признања нашег програма и ове емисије. Своје предлоге за Зелени лист – борцима за заштиту животне средине, Црни лист – највећем загађивачу године и награду Зелени радио – еколошки подвиг године, ове недеље даће Божидар Мандић, оснивач Породице бистрих потока и Едиб Хонић, дописник Регионалне РТВ Нови Пазар. Жири је састављен од шеснаест новинара из читаве Србије и, из емисије у емисију, осим што ће образлагати своје предлоге, говориће и о ситуацији у области екологије и на плану локалне заједнице и у Србији.

 

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

 (Чекајући ветар 16.03.2014/мп3)

 

zeleni2.jpgДруги програм Радио Београда и Еколошки магазин Чекајући ветар, од пре неколико година у сарадњи са Покретом горана Војводине, већ три деценије додељују признања Зелени лист – борцима за заштиту животне средине и етикету Црни лист – загађивачу године. По трећи пут, биће додељена и награда Зелени радио – еколошки подвиг године. Од данас, недеље 09.03.2014. године, из емисије у емисију Чекајући ветар Радио Београда 2, моћи ћете да чујете по два члана новинарског жирија из читаве Србије. Они ће образлагати своје предлоге за признања, а говориће и о еколошкој ситуацији у месту у коме живе, а и у земљи. У овој емисији, гости су Јадранка Марчок, уредница "Еко-листа" из Бачког Петровца и Душан Миловановић, одговорни уредник ревије "Зов".

 

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

(Чекајући ветар 09.03.2014/мп3)

 
 

 

 

Радио Београд 2 - Награда "Никола МИлошевић"

 knjigagodine.jpg

 

tribina1.jpg

 

У Коларчевој задужбини, 27. марта 2014. године, представљено је четворотомно дело "Прирок и суштаство" овогодишњег лауреата на конкурсу за награду "Никола Милошевић", проф. др Слободана Жуњића.

tribina6.jpgtribina4.jpgtribibina5.jpg

 

 

О награђеном делу говорили су: проф. др Симо Елаковић, проф. др Миле Савић, докторанд филозофије Александар Лукић, мр Ђорђе Малавразић и аутор.

 

 

tribina2.jpgtribina3.jpg

 

(Трибина у Коларчевој задужбини 27.03.2014/мп3)

 tribina7.jpg

 

 

РАДИО БЕОГРАД 2

knjigagodine.jpg

 

 

 

Свечано уручена Награда "Никола Милошевић"

 

 

 

nagrada8.jpg


Награда "Никола Милошевић" Радио Београда 2 за најбољу књигу у области теорије књижевности и уметности, естетике и филозофије за 2013. уручена је проф. др Слободану Жуњићу за четворотомно дело "Прирок и суштаство" у издању "Службеног гласника".
На свечаном уручењу Награде у Каменој сали Радио Београда говорили су мр Ђорђе Малавразић, главни и одговорни уредник Радио Београда 2, чланови жирија проф. др Мило Ломпар и проф. др Симо Елаковић  и лауреат проф. др Слободан Жуњић.   

 

 

 

nagrada2.jpg

  (Поздравна реч главног и одговорног уредника Радио Београда 2 Ђорђа Малавразића/мп3 )  

 

 

nagrada5.jpg 

      (Поздравна реч  председника жирија Мила Ломпара/мп3 ) 

 

nagrada6.jpg 

(Поздравна реч члана жирија Симе Елаковића/мп3 ) 

  

 

 

nagrada10.jpg

 

  (Поздравна реч добитника награде проф. др Слободана Жуњића/мп3  

 

Свечаност је директно преношена на таласима Радио Београда 2, а у наставку програма, у емисији "Клуб 2", са добитником награде проф. др Слободаном Жуњићем и са чланом жирија проф. др Милетом Савићем разговарао је Александар Лукић.

 

(Клуб 2 10.02.2014/мп3 ) 

 

nagrada4.jpg 

nagrada11.jpg 

Модератори директног преноса: Мелиха Правдић и Сања Милић

      

  

 


 

РАДИО БЕОГРАД 2

knjigagodine.jpg

НАГРАДА "НИКОЛА МИЛОШЕВИЋ" СЛОБОДАНУ ЖУЊИЋУ

 

 

nagrada9.jpgЖири Радио Београда 2 одлучио је да награду "Никола Милошевић" за 2013. годину у области филозофије, естетике и теорије књижевности и уметности добије Слободан Жуњић за дело "Прирок и суштаство". Ово четворотомно дело објавила је издавачка кућа "Службени гласник" из Београда.

 

 

 Слободан Жуњић је био професор Филозофског факултета у Београду, да би последњих петнаест година предавао на универзитету Род Ајленд у САД. Својим књигама, расправама и чланцима истрајно је присутан на српској филозофској сцени. У четворокњижју "Прирок и суштаство", он се "прихватио подухвата да унутар историје филозофије, односно филозофске појмовности уопште, истраживачки ситуира српско филозофско наслеђе, односно генезу и домете појмовне логике код Срба. Његови утемељени и релевантно подупрти налази воде закључку да је српска средњовековна филозофија у изучавању логике појмова ишла у корак с основном матицом најбољих истраживања тога времена. Жуњићево дело реафирмише филозофско поимање не само као љубав према мудрости већ и као мудрост љубави преко доприноса и наше, доста запостављене мисаоне баштине" – речено је у саопштењу жирија.

sednica2901a.jpg

 

У најужем избору биле су још књиге Небојше Васовића "Зар опет о Кишу?" (издавач "Конрас") и Бојана Ковачевића "Скривени федерализам" (издавач "Албатрос плус").

sednica2901b.jpgsednica2901c.jpg

 

Према пропозицијама конкурса, завршна седница жирија одржана је у радијском студију, а цео ток рада директно је преносио Радио Београд 2. О томе да је добитник награде проф. др Слободан Жуњић одлучено је већином гласова. 

sednica2901d.jpgsednica2901f.jpg

 

 (Завршна седница жирија 29.01.2014/мп3

 

До сада су добитници овог признања били Милан Брдар, Милош Арсенијевић, Миле Савић, Часлав Копривица, Слободан Грубачић, Радоман Кордић, Предраг Крстић, Мило Ломпар, Драган Стојановић, Драган Проле и Данило Баста.

 


 

 

Образложење ужег избора од три књиге дао је председник жирија Мило Ломпар у разговору са уредницом Надом Маринковић у емисији "Културни кругови" Радио Београда 2 у четвртак 23.01.2014. године.

 

(Разговор Наде Маринковић са Председником жирија за награду “Никола Милошевић” Милом Ломпаром у емисији Културни кругови Радио Београда 2 у четвртак 23.01.2014/мп3) 


mp3.jpg

  

Слушајте Радио Београд 2 преко mp3 формата (ОВДЕ)

   

 


 

Komentari  

 
#38 šumadinac 2014-04-18 21:37
Silen - pitanje za g-dju Djorovic:
Da li će biti nastavak razgovora sa prof. Jankovićem, koji je najavljen još pre mesec dana? Hvala unapred.
Цитирај
 
 
#37 DostaDrskihTraženja 2014-04-15 21:35
Administratore, Vi se tako zovete jer razmišljate administrativno i nekreativno, protiv interesa programskih stvaralaca.Šta Vi proizvodite i šta Vam daje pravo da naš rad koristite budzašto...
Цитирај
 
 
#36 Tamara S. `88 2014-04-15 19:15
Mislim da je doslo novo vreme, koje omogucava svakom da pronadje skoro sve sto ga interesuje, jer ima na internetu,

Ko neprati trziste-korisnike, trziste ga jednostavno stavi sa strane,

Sve se menja preko noci, dana,nedelje, oni koji to neprate sto poslovno/amaterski vreme i nove/a tehnologija pregazi doslovce, ...

kao dobitnice prestizne nagrade,... osvojila je nagradu „IT Globus“ je novinarka Tamara V.-emisija Digitalne ikone,
nazalost nije kasno, jer sam prateci dodelu nagrada otkrila da ima nekog naseg zz roda medju mnogim muskim IT-ovcima, tako da je pobudila u meni snagu za boljim i kvalitetnijim IT interesovanjem.

Mala najava u dnevnim novinama oko IT awards, a otkrila mi je fantastican program, a to je radio beograd, sa odlicnim emisijama upravo te tematike, nauka, tehnologija,kom pjuteri,smartph one..skoro sve.

Odlicna emisija, i eto novog redovnog slusaoca D.Ikona

Hvala
Tamari V. srecno
Цитирај
 
 
#35 DostaDrskihTraženja 2014-04-15 13:53
Emisije RB2 su, u većini slučajeva, autorske.Radio Beograd ne bi smeo da deli autorske emisije tek tako, već da ih štiti kao svoje blago. Koliko su vlasništvo Radio Beograda - vlasništvo su i autora emisije.
Čudi me "uredništvo" ovog sajta, pa upućuje gospodina Mihajla Krstića i druge da uputi "pisani zahtev" Tonskom arhivu kako bi dobili tražene emisije.
Do pre nekoliko godina - samo neki ovlašćeni novinari mogli su da uzimaju tonski materijal iz Arhiva RB.

Одговор админа:
Поштовани/а,
Свако ауторско дело, после потписивања уговора о делу постаје власништво РТС. Ауторске емисије, аутора запослених у РТС, такође су дела чији је трајни власник РТС. РТС као јавни сервис свих грађана на располагању је својим слушаоцима, како за директна слушања, тако и за одложена емитовања. С тим у вези, свако тражење дела која су већ била у понуди раније, могућа су на писани захтев тражиоца.
Цитирај
 
 
#34 nenad pc 2014-04-12 21:46
odusevljen sam nocnim programom,
tema emisije su bilo meni omiljeni i najkorisceniji predmet,a to je racunar(doduse bar a bar sa smartijem).
gosti su bili odlicni, smeha je bilo dosta, LOL
samo tako, gurajte jer odlicni ste, kao i teme emisija-drustvene mreze,programir anje,...
Цитирај
 
 
#33 Михаило Крстић 2014-04-12 07:49
Цитати Slavica Stojanovic:
.
(...)ps.Dali ili gde na sajtu mogu naci
predhodne emisije??? (...).
februar 2014
Одговор: (...)У архиви РБ су емисије које су се емитовале пре годину дана, и њих можда можете добити на писани захтев. Поздрав.


Поштовани непознати из РБ који ово чита,
И ја сам веома заинтересован за MP3 записе многих пређашњих емисија из ваше архиве, па у вези са тим молим одговоре на питања:
а) Да ли "писани захтев" који се захтева може да буде електронски (e-mail)?
б) Коме упутити тај захтев, у коме год формату буде потребан?
в) Јесте ли размотрили могућност да свака емисија има своју e-mail адресу, како би остварили непосредан контакт са одговарајућим ауторима?
Пуно вам хвала на времену и труду.
Михаило Крстић
Цитирај
 
 
#32 Mirjana90 ss4 2014-04-09 20:57
Ja kao student filo. fak., odsek arheologije, bila sam prosto odusevljena danasnjom emisijom SOLARIS rdbgd2,
mislim da bi u nekoj skorijoj emisiji gost
Vladimir Ajdacic bio savrsen gost, prva knjiga koju sam dobila od dede je bila
"Nauka kao bajka" to me je opredelilo da se bavim iz hobija sirikom lepezom "nauke", kompjutera,smar tphone, i na kraju odvelo do sadasnjeg fakulteta.

Kao sto vidim, to moje opredeljenje u ovom veku(21 vek) je pravi izbor, kao i milenijum koji je zapoceo bice milenijum promena, nauke,...

Zasto imate tako malo emisija iz nauke,
bilo bi dobro da prosirite ako je moguce jos kojom slicnom emisijom(Vek nauke je, zar ne)!!!

Hvala
Mirjana `90
Цитирај
 
 
#31 Ana S. Nokia 2014-04-08 08:51
Digitalne ikone,
danas zaista odlicna tema, tako i gost.
Muzika savrsen izbor,
zaista sve pohvale...prelep pocetak danasnjeg dana uz rdbgd 2.
Цитирај
 
 
#30 šumadinac 2014-04-01 15:10
Još jedan sjajan Stepenik. Još jednom u centar pogođena srž najvećeg problema srpskog društva: kulturna politika i obrazovanje.
Nadam se da neko odgovoran za našu kulturu i obrazovanje zna sa ovu studiju g-dina Perišića i za veliki uzlet 50-ih godina...
Valjda je jasno da nam ne trebaju copy-paste metodologije drugih država za (anti)obrazovan je. Valjda je jasno da ovo društvo može napred samo sa podizanjem opšte kulturne politike i obrazovanja.
Valjda...
Цитирај
 
 
#29 Zoran i Mila 2014-03-29 10:10
jutarnja emisija Nevidljivi ljudi nas je nagnala za sledece pitanje.
U kom pravcu ide novi DIGITALNI RADIO?

koje su mu prednosti, i kakvi ce uredjaji biti potrebni za slusanje istog, sta ce se desiti sa fm-om?

Pitanje za emisije Digitalne ikone(g. Tamara V.) ili Zair(g. Zoran M.).
A i kao tema neke od buducih emisjija mislimo da bi bila vise nego korisna za sve nas slusaoce fm-a!!!

Hvala Vam puno
Цитирај
 

Додај коментар

Следеће >
УЖИВО
Радио 1 уживо/MP3
Радио 2/3 уживо/MP3
Београд 202 уживо/MP3
Стереорама/MP3
Инт позивница 115 /MP3
ИНФО/МП3
Новости дана РБ1
Вести РБ1
Дневник 202
ИНТЕРВЈУ
Бобан Јевтић РБ2
Матија Бећковић РБ1
Драгољуб Мићуновић РБ1
Мајкл Кирби РБ1
Егон Савин РБ2
Зоран Рамбосек РБ2
Радослав Лазић РБ2
Радослав Зеленовић РБ2
Миливоје Михајловић РБ1
Добрило Ненадић РБ1

ИЗДВАЈАМО
Награда Радмила Видак
Метрополитен опера
Циклуси Tрећег програма
Музички догађаји
Загађивач године
Репертоар-Драмски п.
Теме Трећег програма
Књига године РБ2
Спортски преноси
Награда Неда Деполо
Добро јутро децо РБ1
Дан радио драме 2014
Маслинова грана РБ2
Буђење на РБ1
Награђени новинари
АКЦИЈЕ
Зелени радио РБ2
Турнир у фудбалу РБ1
Музички маратон 202
Поп рок ФЕСТ 202
„Фер - плеј је победа"
Еуросоник РБ1
Црни и Зелени лист РБ2
Љубав у твом срцу РБ
Пружена рука - 202
kontakt: webmaster